Çözüldü Semav6msr64 nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cerrahpaşalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Intel Driver & Support Assistant'a ait bir sürücü. Kimi zaman mavi ekran sorunlarına yol açabiliyormuş. Kaldırmanızın bir zararı olacağını sanmıyorum fakat attığınız fotoğrafta zaten "File not found" (Dosya bulunamadı.) yazmakta. Sistemde zaten mevcut değil gibi ama kaldırmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturun ve sonrasında kaldırın. Sorun yaşarsanız geri dönersiniz.
Intel Driver & Support Assistant'a ait bir sürücü. Kimi zaman mavi ekran sorunlarına yol açabiliyormuş. Kaldırmanızın bir zararı olacağını sanmıyorum fakat attığınız fotoğrafta zaten "File not found" (Dosya bulunamadı.) yazmakta. Sistemde zaten mevcut değil gibi ama kaldırmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturun ve sonrasında kaldırın. Sorun yaşarsanız geri dönersiniz.

Çözüm
Direkt kaldırdım hocam. Mavi ekran dediğiniz yerde nefes almadan kaldırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…