UEFI Windows 10 kuruyordum. Windows inerken USB çıktı. Sonra sadece sürücü 0 bölüm 1 gözükürken sürücü 0 ayrılmamış alan gözükmeye başladı. Silinmiyor, bir sıkıntı olur mu?

20250908_183149.webp

Windows'ta sürücü harfi vermediğiniz zaman boş alan olarak geçiyor.
Herhangi bir dosya yazdırımı yapamazsınız o kısma.

Bu arada mesajıma ek geçeyim; Önyükleyici bilgisi içerebilir, bu yüzden çok uğraşma onla.

Windows'ta sürücü harfi vermediğiniz zaman boş alan olarak geçiyor.
Herhangi bir dosya yazdırımı yapamazsınız o kısma.

Bu arada mesajıma ek geçeyim; Önyükleyici bilgisi içerebilir, bu yüzden çok uğraşma onla.
Hocam şimdi windows inerkenki kalan dosya falan diye düsünuyorum 2 defa aynisindan kurulur sonra sıkıntı çıkar falan filan bir şey olur mu acaba indiriyorum?

Hocam şimdi windows inerkenki kalan dosya falan diye düsünuyorum 2 defa aynisindan kurulur sonra sıkıntı çıkar falan filan bir şey olur mu acaba indiriyorum?
Aynı hatayı yapmıştım ben, .windows klasörü oluşuyordu. Onu silersiniz.
Zaten boyuttan ötürü de kurulum yapılmıyor o arkadaşa, içiniz rahat olsun.
Kurulum sonrası sıkıntı olursa gene konu açın, ilgileniriz.

@Recep Baltaş ağabey sen ne diyorsun acep?

Aynı hatayı yapmıştım ben, .windows klasörü oluşuyordu. Onu silersiniz.
Zaten boyuttan ötürü de kurulum yapılmıyor o arkadaşa, içiniz rahat olsun.
Kurulum sonrası sıkıntı olursa gene konu açın, ilgileniriz.
Tamamdır hocam eyvallah. Olmadı bi sıkıntı çıktı formatı basarım.

Her seferinde tekrar tekrar biçimlendiriyorum daha bir şey olmadı senelerdir. Önyükleyici orada değil, sadece biçimlendirilmemiş alan. İsterse Bölüm 1'e katabilirdi ancak bunun için Bölüm 1'i de tamamen biçimlendirmesi gerekiyor.
Sonra sadece sürücü 0 bölüm 1 gözükürken sürücü 0 ayrılmamış alan gözükmeye başladı. Silinmiyor, bir sıkıntı olur mu?
Sürücü 0 dediği Disk 1 demek. İndex 1'den değil, 0'dan başlar. 0 demek 1 demek yani. Birisi Bölüm 1, diğeri de ayrılmamış bölüm. Bunları işletim sistemleri kendi üretiyor zamanla, format ekranında görüyorsun, format atarken hepsini birleştiriyorum ben sile sile.