Detaylar
Kim cevapladı?...kapıyı açan olmadı. Bu nedenle ben de usulca pencereye doğru tırmanmak için aşağıya indim ve balkon demirine çıktım...
Abdullah.demr
Uzman
...Tam o sırada demirler kütür kütür ananas kokusu yaymaya başladı. Dengeyi kaybettim ve kendimi havada yüzerken buldum. Altımdan geçen pembe gömlekli bir lama ‘Hoop kardeş, burası uçuş sahası mı?’ diye bağırdı. Ben de ona ‘Pardon abi, sadece çaydanlık arıyorum!’ diye cevap verdim...
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Halbuki elindeki RX 9070XT ekran kartını 5070 Tİ ile değiştirecektim....Tam o sırada demirler kütür kütür ananas kokusu yaymaya başladı. Dengeyi kaybettim ve kendimi havada yüzerken buldum. Altımdan geçen pembe gömlekli bir lama ‘Hoop kardeş, burası uçuş sahası mı?’ diye bağırdı. Ben de ona ‘Pardon abi, sadece çaydanlık arıyorum!’ diye cevap verdim...
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
...Lama tabii ki yanlışlıkla da olsa bunu duydu ve elimdeki 5070 TI ekran kartını çantasına koyup hızlıca cebinden bir Windows 10 UEFI kurulum ortamı içeren bir USB bellek ve bir BIOS flaşlayıcı çıkardı. İlk önce kartın modlu 9070 olup olmadığını sordu. Bende hayır deyince elime Windows 10 UEFI kurulum ortamı içeren USB belleği tutuşturup tekrar balkon demirine çıkmama yardım etti. Perdelerin açık olmasıyla birlikte Recep Baltaş'ın kablonet router rehberi hazırladığını görebiliyordum ama....Halbuki elindeki RX 9070XT ekran kartını 5070 Tİ ile değiştirecektim.
Bruhistan
Başarılı
Evin içerisi kanlarla cesetle doluydu Recep Baltaş üzeri kanlı gözleri oyuk şekilde şeytani gülümsemeyle ''Gel kardeşim'' diye başını garip şekilde kafasını ters çevirerek üzerime gelmeye başladı......Lama tabii ki yanlışlıkla da olsa bunu duydu ve elimdeki 5070 TI ekran kartını çantasına koyup hızlıca cebinden bir Windows 10 UEFI kurulum ortamı içeren bir USB bellek ve bir BIOS flaşlayıcı çıkardı. İlk önce kartın modlu 9070 olup olmadığını sordu. Bende hayır deyince elime Windows 10 UEFI kurulum ortamı içeren USB belleği tutuşturup tekrar balkon demirine çıkmama yardım etti. Perdelerin açık olmasıyla birlikte Recep Baltaş'ın kablonet router rehberi hazırladığını görebiliyordum ama....
Misafiri Ali Güngör ile baş başa bıraktıktan sonra Recep Baltaş, AMD'nin kendisine çok sorun çıkarmasından bıkıp, bir büyücünün yolunu tutar. Büyücüye ulaştığında der ki
"Dr. Hector Ruizin soyu kurusun, dokunduğu her şey lanete uğrasın, Tüm kötü ruhlar onu ve ailesini kuşatsın." diye büyücüye dileğini söyledi. Büyücü de bu isteğini yerine getirdi. Recep Baltaş evinin yolunu tuttu. O sırada kendisini kuşatan 5 tane malum saç tıraşlı keko çıktı. Ama kekolar ne zaman Recep Baltaş'a dokunursa elektrik çarpıp geri savruluyorlardı.
"Dr. Hector Ruizin soyu kurusun, dokunduğu her şey lanete uğrasın, Tüm kötü ruhlar onu ve ailesini kuşatsın." diye büyücüye dileğini söyledi. Büyücü de bu isteğini yerine getirdi. Recep Baltaş evinin yolunu tuttu. O sırada kendisini kuşatan 5 tane malum saç tıraşlı keko çıktı. Ama kekolar ne zaman Recep Baltaş'a dokunursa elektrik çarpıp geri savruluyorlardı.
Pcman80
Üstün
Recep baltaş kekolardan kurtulmuştu, sonrasında doktor hektor onu gördü. Merhaba dedi ve sinsice güldü. Recep baltaş bu gülüşün altında yatan sebebi biliyordu. Bu kişi aslında hector ruiz değil metehan cepçiydi recep baltaş vay vay metehan da buradaymış dedi ve metehan bir anda ortaya çıktı. Sonrasında recep baltaşı kovalamaya başladı. Recep baltaş da başta koştu ancak sonrasında aklına yarışmayan birinin yenilmeyeceği geldi. Kaçmayı bıraktı kovalamaya başladı...Misafiri Ali Güngör ile baş başa bıraktıktan sonra Recep Baltaş, AMD'nin kendisine çok sorun çıkarmasından bıkıp, bir büyücünün yolunu tutar. Büyücüye ulaştığında der ki
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-