Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 9 Ocak 2025 #11 LA Knight dedi: Silinen bir üyenin mesajları bunlar hocam. Ne kadar şanslısın görmedin diyecektim ben kopyalayıp senin okumana vesile oldum . Genişletmek için tıkla... Dejavu oldum maalesef hatırlıyorum arkadaşı, teşekkürler hocam sizin ismi de görünce inanmadım zaten de dedim acaba. Hakkınızı helal edin.
LA Knight dedi: Silinen bir üyenin mesajları bunlar hocam. Ne kadar şanslısın görmedin diyecektim ben kopyalayıp senin okumana vesile oldum . Genişletmek için tıkla... Dejavu oldum maalesef hatırlıyorum arkadaşı, teşekkürler hocam sizin ismi de görünce inanmadım zaten de dedim acaba. Hakkınızı helal edin.
1 11454 Uzman Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 15 Beğeniler 1.564 9 Ocak 2025 #12 LA Knight dedi: Silinen bir üyenin mesajları bunlar hocam. Ne kadar şanslısın görmedin diyecektim ben kopyalayıp senin okumana vesile oldum . Genişletmek için tıkla... Yapmayın şöyle şeyler
LA Knight dedi: Silinen bir üyenin mesajları bunlar hocam. Ne kadar şanslısın görmedin diyecektim ben kopyalayıp senin okumana vesile oldum . Genişletmek için tıkla... Yapmayın şöyle şeyler
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 13 Ocak 2025 #13 Sorununu botla arayacağına psikoloğa görün. Büyük sıkıntıların var kendi içinde.