Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sence yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı?Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sencr yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
cemkaraca
Yetkin
Para musluğu satın alır.İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı?
Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin?
cemkaraca
Yetkin
Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır.Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin?
İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin?Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır.
cemkaraca
Yetkin
Eğer, geçmişte insanlar hayal gücünü kullanmasaydi şuan sen yoktun. Bu forum yoktu. O yüzden hayal gücü daha önemli canım benim.İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin?
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-