erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bilgisayarlardan anlamayan bir mağdura denk geldim ve bana RX 580 ve 5500'lü sistemi 30 bine vergisiyle 38 bine aldığını söyledi. Daha sonradan bu arkadaşa bir gün sonra size özel teklif diyerek bir de Casper 200 Hz 24 inch ve piyasada aldığı dönem hatta şu an bile 5.5'a satılan monitörü utanmadan bu arkadaşa indirim altında 8.5'a satmışlar ve sitelerinde hala bu ürünleri tutmaya devam ediyorlar. Arkadaşla detaylıca konuşup iade etmesi gerektiğini ürünü kazık bir fiyattan ona satıldığını anlattım ve iade edilemediğini söyledi. Bu siteden alışveriş yapılmamalı.

1757881230562.webp
1757881235948.webp
1757881258989.webp

RX 580 ve 5500'lü sistemi 30 bine vergisiyle 38 bine aldığını söyledi
Bizim burada bilgisayarcılarda da öyle. İsim vermek istemiyorum ancak Adana Çukurova'da yaşayanlar Kenan Evren bulvarındaki bilgisayarcılardan uzak dursun, öyle söyleyeyim. RX 580 ve 120 GB SSD'li sisteme 35K istemişlerdi, sistemdeki tek "iyi" parça sanırım R5 5600'dü.

Bizim burada bilgisayarcılarda da öyle. İsim vermek istemiyorum ancak Adana Çukurova'da yaşayanlar Kenan Evren bulvarındaki bilgisayarcılardan uzak dursun, öyle söyleyeyim. RX 580 ve 120 GB SSD'li sisteme 35K istemişlerdi, sistemdeki tek "iyi" parça sanırım R5 5600'dü.
Adana'da düzgün bilgisayarcı yok sanki ben denk gelmedim.

Bizim burada bilgisayarcılarda da öyle. İsim vermek istemiyorum ancak Adana çukurova'da yaşayanlar kenan evren bulvarındaki bilgisayarcılardan uzak dursun, öyle söyleyeyim. RX 580 ve 120 GB SSD'li sisteme 35k istemişlerdi, sistemdeki tek "iyi" parça sanırım R5 5600'dü.

5 bin işlemci falan filan kalan 30 RX 580 işte sizin gibi enayilerde gitsin 6700 XT'ye 8 versin 1. 10.'dan üstündür.

Böyle şeylere el atıyor olsalar ilk başta gıda sektörüne atmaları lazım.
Burada fiyat fahiş bile olsa alan memnun, satan memnun yapacak bir şey yok.
Tüketicinin bilinçli olması gerekiyor, bilinçsiz tüketici, yeryüzünün en kurala uygun ilerleyen ülkesinde de kazık yer.

Google da "bilgisayar satın al" yazsa ilk sayfadaki neredeyse tüm siteler güvenli. Ben anlamıyorum nasıl böyle saçma siteleri bulup rahatça alışveriş yapabiliyorlar aklım ermiyor benim.
Harbiden ya. Yahu gidip Trendyol'dan falan alsaydı bari yanında monitör veriyorlar en azından 🤣

Hani düşünüyorum diğer sitelerde bulamadığı neyi bulmuş olabilir burada ama yok, bulamıyorum, aklım almıyor.

Ama bu dolandırıcılık.

Bu tarz yerlerden mecburiyet adı altında yapılan alışverişlerde ciddi manada insanların kanını emiyorlar. Uzak durmakta fayda var. Bu arada Fehmi hocam bana ulaşın 2. el kategorisinde ilanlara yazamıyorum ama aradığınız kart hakkında görüşmek isterim. @14925
Harbiden ya. Yahu gidip Trendyol'dan falan alsaydı bari yanında monitör veriyorlar en azından 🤣

Hani düşünüyorum diğer sitelerde bulamadığı neyi bulmuş olabilir burada ama yok, bulamıyorum, aklım almıyor.