Makaleler
13
Yer
İstanbul
Bize kula kul olmamayı öğreten büyük öğretmen Gazi Mustafa Kemal Paşa, senin de öğretmenler günün kutlu olsun!

images (84).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize kula kul olmamayı öğreten büyük öğretmen Gazi Mustafa Kemal Paşa, senin de öğretmenler günün kutlu olsun!

Eki Görüntüle 204718

Öğretmen, asker, dahi ve daha fazlası. Her 100 yilda bir dunyayi degistiren bir lider gelirmis dünyaya o lider Atatürk. Benim nezdimde yeri çok çok ayrı.

Gecen 10 Kasım'da gözlerim doldu. Geç uyanmistim ve saygi durusunu kacırdim. Onun komutanlığını yaptığı karakuvvetlerinde askerlik görevimi bitireli 5 yil oldu hala onun başkomutanlık yaptığı o şanlı orduda 1 yılda olsa görev aldığım için çok mutluyum. Halkı karanlıktan, gericilikten, harici ve dahili hainlerin arasından sıyırıp aydınlığa ulaştırdiğı icin ve şu an bizlere ihanet eden Arap ülkeleri gibi olmadigimiz icin ona çok şey borcluyuz. Bizim namusumuzu, haysiyetimizi, onurumuzu kurtaran atam nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.

Umarım herkes ve yanlış dusuncelerde olanlarda aklini basina alip kendi dusunceleri dogrultusunda dogru yolu bulup onu sevip saygı duyacaklar. Devrimlerini anlayacaklar.