Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Mayıs 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi, iyi bir kulaklık mıdır? Oyun için, müzik için, genel kullanım için. Bu ve truthear blue arasında kaldım biraz.
Sorum başlıktaki gibi, iyi bir kulaklık mıdır? Oyun için, müzik için, genel kullanım için. Bu ve truthear blue arasında kaldım biraz.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.698 20 Mayıs 2025 #2 Butce 5.000 TL civari sanirim. SIMGOT EW300 oneririm bu butcede. https://hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/442-simgot-ew300-kulakici-kulaklik.html
Butce 5.000 TL civari sanirim. SIMGOT EW300 oneririm bu butcede. https://hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/442-simgot-ew300-kulakici-kulaklik.html
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Mayıs 2025 #3 Trutheardan daha mı iyidir? Simon dedi: Butce 5.000 TL civari sanirim. SIMGOT EW300 oneririm bu butcede. https://hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/442-simgot-ew300-kulakici-kulaklik.html Genişletmek için tıkla...
Trutheardan daha mı iyidir? Simon dedi: Butce 5.000 TL civari sanirim. SIMGOT EW300 oneririm bu butcede. https://hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/442-simgot-ew300-kulakici-kulaklik.html Genişletmek için tıkla...
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.698 20 Mayıs 2025 #4 Ethem Efe dedi: Trutheardan daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklik. Truthear recineyle kapli.
Ethem Efe dedi: Trutheardan daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklik. Truthear recineyle kapli.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2025 #5 Simon dedi: Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklık. Truthear recineyle kapli. Genişletmek için tıkla... Oyun ve günlük kullanım için yeterli olacak mıdır? Ses kalitesi iyi midir?
Simon dedi: Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklık. Truthear recineyle kapli. Genişletmek için tıkla... Oyun ve günlük kullanım için yeterli olacak mıdır? Ses kalitesi iyi midir?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.698 21 Mayıs 2025 #6 Ethem Efe dedi: Oyun ve günlük kullanım için yeterli olacak mıdır? Ses kalitesi iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ben alt modeli olan EW200 kullaniyorum. Ses kalitesi oldukca basarili. EW300'de 3 tane surucu var. Benim kullandigimda 1 tane. Yani EW300 butcede rakipsiz.
Ethem Efe dedi: Oyun ve günlük kullanım için yeterli olacak mıdır? Ses kalitesi iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ben alt modeli olan EW200 kullaniyorum. Ses kalitesi oldukca basarili. EW300'de 3 tane surucu var. Benim kullandigimda 1 tane. Yani EW300 butcede rakipsiz.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2025 #7 Simon dedi: Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklik. Truthear recineyle kapli. Genişletmek için tıkla... Kaliteli plastik denmiş inceleme videolarında ancak bilemedim. Çok pardon tüm mesajları karıştırdım ben
Simon dedi: Kesinlikle. Metal kaplamaya sahip ayrica bu kulaklik. Truthear recineyle kapli. Genişletmek için tıkla... Kaliteli plastik denmiş inceleme videolarında ancak bilemedim. Çok pardon tüm mesajları karıştırdım ben
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.698 21 Mayıs 2025 #8 Ethem Efe dedi: Kaliteli plastik denmiş inceleme videolarında ancak bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hangisine kaliteli plastik denmis. Truthear mi Simgot mu? Ethem Efe dedi: Çok pardon tüm mesajları karıştırdım ben Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
Ethem Efe dedi: Kaliteli plastik denmiş inceleme videolarında ancak bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hangisine kaliteli plastik denmis. Truthear mi Simgot mu? Ethem Efe dedi: Çok pardon tüm mesajları karıştırdım ben Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Mayıs 2025 #9 Attığınız model iyi güzel, ancak sennheiser hiç silikon kullanılmamış, birde bluetooth olması biraz beni ona yöneltiyor ancak kararsız kaldım tabii.
Attığınız model iyi güzel, ancak sennheiser hiç silikon kullanılmamış, birde bluetooth olması biraz beni ona yöneltiyor ancak kararsız kaldım tabii.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.698 21 Mayıs 2025 #10 Ethem Efe dedi: Attığınız model iyi güzel, ancak sennheiser hiç silikon kullanılmamış, birde bluetooth olması biraz beni ona yöneltiyor ancak kararsız kaldım tabii. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz kulakliklarin muzik performansini begenmiyorum ben. Siz hangisinde rahat edeceginizi dusunuyorsaniz onu alin.
Ethem Efe dedi: Attığınız model iyi güzel, ancak sennheiser hiç silikon kullanılmamış, birde bluetooth olması biraz beni ona yöneltiyor ancak kararsız kaldım tabii. Genişletmek için tıkla... Silikonsuz kulakliklarin muzik performansini begenmiyorum ben. Siz hangisinde rahat edeceginizi dusunuyorsaniz onu alin.