Öncelikle hepinize merhaba, iyi sosyaller.
Bugünkü konumuz Sennheiser Accentum. Yaklaşık olarak 3 aydır aktif bir şekilde kullanıyorum, artı yönleri ile başlıyorum.

-Ses kalitesi ses seviyesi ile bozulmuyor ve çok kaliteli.
-Uygulaması SmartControlPlus oldukça başarılı ve sade bir uygulama olmuş, günlük kullanıcının her şeyi çok rahat bulabilir, hazır modlardan kullanabilir. Biraz daha bilgili insanlar için de ekolayzer mevcut.
-Kulaklık pedleri kulağa tam uyuyor (ilk aldığım dönemlerde kulağımı biraz acıtıyordu, çok sertti fakat memory pad gibi bir durum var sanırım, zamanla yumuşadı).

Negatif yönleri ise şu şekilde:

-Stok sayısı çok az. İzmir İstinye Park Hilife'dan aldım ve ellerinde yoktu. İstanbul deposundan gönderim yapılıyor, sordum 40 adet getirmişler Türkiye'ye ve benim almak istediğim dönemde öncelikle Accentum Plus istedim, yurt dışından gönderim yapıyoruz, Türkiye'de kalmadı diyorlar. Yani aldığınızda beklemek durumunda kalabilirsiniz.
-Kulaklığın katlanmaması ve taşırken ya kırılırsa çantada korkusu.
-Kulaklık tuşları küçük ve tuşların yerleştirilmesi bana göre kötü.
-Bu benim biraz da şahsi durumumdan kaynaklı ama kepek kesinlikle kulaklığın pedlerinin kulaklıkla birleştiği yere kaçıyor.
-50 saat batarya reklamı yapıyorlar fakat ANC ile 24 saat gibi bir miktara düşüyor.
-Rüzgarlı yerlerde sorun yaşayabilirsiniz, kulaklıkta bazen ANC'yi sadece rüzgar engelleme özelliği için açmak durumunda kalıyorum. Yaşadığım yerde sakin rüzgar dediğimiz 15 km/s gibi rüzgarlar eksik olmamasından kaynaklı. Rüzgarlı bir yerde kullanmayı düşünüyorsanız önermem.
-ANC'den ne beklediğinize göre değişir fakat çok kuvvetli değil.

Genel olarak bakacak olursak, fiyatına göre kesinlikle alınır. Ses kalitesinden dolayı her ne kadar negatif kısımları daha fazla olsa da, fiyat bütçe konusunda çok başarılı.