Hocam 7 bin bandına da şöyle bir göz attım, Huawei'in FreeBuds Pro 4 modelini de beğeniyorlar. O model nasıldır, bir bilginiz var mı?Butce 7 bin olursa Anker Liberty 4 Pro. Olmazsa Samsung Buds3 Pro.
Anker daha iyidir. Huawei full reklam basiyor.Hocam 7 bin bandına da şöyle bir göz attım, Huawei'in FreeBuds Pro 4 modelini de beğeniyorlar. O model nasıldır, bir bilginiz var mı?
Sizi çok darladım hocam kusura bakmayın son bir soru soracağım. Samsung telefonum yok fakat Buds 3'ün aksine Liberty 4 Pro vereceğim 1000TL fazlayı tamamıyla hak eder mi yoksa sadece ufak farklar mı var acaba bu konularda da şüphelerim var aslında.
Hic sorun yok. Istediginiz kadar soru sorabilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak eger iyi bir ekolayzer yaparsaniz, Sennheiser Momentum 4 ile ayni performansi alirsin. Buds3 Pro, Samsung telefon yoksa alinmaz. Bu arada indirime girebilir Liberty 4 Pro. Daha zamlanmaz zaten muhtemelen.Sizi çok darladım hocam kusura bakmayın son bir soru soracağım. Samsung telefonum yok fakat Buds 3'ün aksine Liberty 4 Pro vereceğim 1000TL fazlayı tamamıyla hak eder mi yoksa sadece ufak farklar mı var acaba bu konularda da şüphelerim var aslında.
Valla zam işleri hele bu gündemde belli olmaz malum. Liberty 4 Pro'da karar kıldım sanırım, destekleriniz için teşekkür ediyorum.Bu arada indirime girebilir Liberty 4 Pro. Daha zamlanmaz zaten muhtemelen.