Sennheiser Momentum 2 Over-Ear alınır mı?

Bütçe
2000-3000 TL

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Görünüşünü beğendim; film ve müzik için almayı düşünüyorum. Oyunla işim az. 2000-3000 TL arası sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun ses kalitesi daha iyi. Momentum 2'nin suruculeri eski. Ben almazdim.

Görünüşünü beğendim; film ve müzik için almayı düşünüyorum. Oyunla işim az. 2000-3000 TL arası sizce mantıklı mı?
MDR-1R vs. bakabilirsin.

Sennheiser ile karşılaştırmanın Sennheiser'e hakaret olacağını düşünüyorum. Momentum 2 ne kadar eski sürücülere sahip olsa bile Sennheiser kalitesinde uretilmiş bir urun ki zaten kulaklıklarda işlemciler gibi yeni-eski farkı yok. CX880'im günümüz kulaklıklarına taş çıkartıyor. Ki zaten birinin sıfırı 3k diğerinin ikinci eli 3k. 2020'de sıfırı 2k idi bu cihazın.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Zaten çok da beklentim yok. Rampage'in 300TL'lik kulaklığından geçeceğim. Uzun ömürlü olsun yeterli.

Teşekkürler. Zaten çok da beklentim yok. Rampage'in 300TL'lik kulaklığından geçeceğim. Uzun ömürlü olsun yeterli.
Seviye atlarsın zaten.

Bu arada hangi cihazı kullanıyorsun? DAP vs. mi yoksa telefon/bilgisayar mı?

Sennheiser'in BT kulakliklarinin kaliteli oldugunu dusunmuyorum. Elimde Momentum 4 var. Fakat yari fiyatina ayni ise yarayacak urunler bulunuyor. 2019 yilinda cikmis bir kulaklik. Perti cikmistir onun. Ben olsam milletin eskittiklerine para vermezdim.

Kablolu bir modelden bahsetmekte arkadaş. Wireless olanından değil.

2. ele para verme meselesi zaten ayrı bir konu. Hijyen konusundan dolayı bende almazdım muhtemelen.

Bilgisayar için hocam.
Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…