Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-3000 TL
- Makaleler
- 23
Ikinci el mi?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Evet.
- Makaleler
- 23
Bunun ses kalitesi daha iyi. Momentum 2'nin suruculeri eski. Ben almazdim.
Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.988,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
dewberry
Üstün
MDR-1R vs. bakabilirsin.Görünüşünü beğendim; film ve müzik için almayı düşünüyorum. Oyunla işim az. 2000-3000 TL arası sizce mantıklı mı?
Sennheiser ile karşılaştırmanın Sennheiser'e hakaret olacağını düşünüyorum. Momentum 2 ne kadar eski sürücülere sahip olsa bile Sennheiser kalitesinde uretilmiş bir urun ki zaten kulaklıklarda işlemciler gibi yeni-eski farkı yok. CX880'im günümüz kulaklıklarına taş çıkartıyor. Ki zaten birinin sıfırı 3k diğerinin ikinci eli 3k. 2020'de sıfırı 2k idi bu cihazın.Bunun ses kalitesi daha iyi. Momentum 2'nin suruculeri eski. Ben almazdim.
![]()
Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.988,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bunun ses kalitesi daha iyi. Momentum 2'nin suruculeri eski. Ben almazdim.
![]()
En ucuz Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.988,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler. Zaten çok da beklentim yok. Rampage'in 300TL'lik kulaklığından geçeceğim. Uzun ömürlü olsun yeterli.MDR-1R vs. bakabilirsin.
Sennheiser ile karşılaştırmanın Sennheiser'e hakaret olacağını düşünüyorum. Momentum 2 ne kadar eski sürücülere sahip olsa bile Sennheiser kalitesinde uretilmiş bir urun ki zaten kulaklıklarda işlemciler gibi yeni-eski farkı yok. CX880'im günümüz kulaklıklarına taş çıkartıyor.
dewberry
Üstün
Seviye atlarsın zaten.Teşekkürler. Zaten çok da beklentim yok. Rampage'in 300TL'lik kulaklığından geçeceğim. Uzun ömürlü olsun yeterli.
Bu arada hangi cihazı kullanıyorsun? DAP vs. mi yoksa telefon/bilgisayar mı?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bilgisayar için hocam.Seviye atlarsın zaten.
Bu arada hangi cihazı kullanıyorsun? DAP vs. mi yoksa telefon/bilgisayar mı?
- Makaleler
- 23
Sennheiser'in BT kulakliklarinin kaliteli oldugunu dusunmuyorum. Elimde Momentum 4 var. Fakat yari fiyatina ayni ise yarayacak urunler bulunuyor. 2019 yilinda cikmis bir kulaklik. Perti cikmistir onun. Ben olsam milletin eskittiklerine para vermezdim.MDR-1R vs. bakabilirsin.
Sennheiser ile karşılaştırmanın Sennheiser'e hakaret olacağını düşünüyorum. Momentum 2 ne kadar eski sürücülere sahip olsa bile Sennheiser kalitesinde uretilmiş bir urun ki zaten kulaklıklarda işlemciler gibi yeni-eski farkı yok. CX880'im günümüz kulaklıklarına taş çıkartıyor.
dewberry
Üstün
Kablolu bir modelden bahsetmekte arkadaş. Wireless olanından değil.Sennheiser'in BT kulakliklarinin kaliteli oldugunu dusunmuyorum. Elimde Momentum 4 var. Fakat yari fiyatina ayni ise yarayacak urunler bulunuyor. 2019 yilinda cikmis bir kulaklik. Perti cikmistir onun. Ben olsam milletin eskittiklerine para vermezdim.
2. ele para verme meselesi zaten ayrı bir konu. Hijyen konusundan dolayı bende almazdım muhtemelen.
Anladım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-