Corizeo

Yetkin
Makaleler
1
Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyunu olan Senua’s Saga: Hellblade II, Steam ve Xbox'da ön siparişe açıldı. Oyun ayrıca ilk günden Gamepass'de de olacak.

Oyun globalde 50 dolar. Steam'de daha ucuz olmasının sebebi Xbox'ın direkt Steam'in bize önerdiği kuru uygulaması, eskiden biraz daha üstünde fiyat koyuyorlardı ama artık direkt Steam'in önerdiği kuru uygulayacaklar gibi. Sevindirici bir durum.

Fiyatlar:

- Steam: 23 dolar (Yaklaşık 750 TL)

- Xbox: 850 TL veya Gamepass

1714491556628.webp

1714491564146.webp

1714491573174.webp

@Corizeo

Önerilen 6700 XT falan isterler herhalde. Ben RX 6800 XT falan bekliyordum. Tanıtım zamanı falan iyi duruyordu oyun. Biraz downgrade veya CGI kullanmışlar anlaşılan.

Son düzenleme:
@Algos, herhalde optimizasyon açısından sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Makul bir sistem gereksinimleri ile karşılaşabiliriz.

@Algos, herhalde optimizasyon açısından sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Makul bir sistem gereksinimleri ile karşılaşabiliriz.

Fragman gerçekten bayağı iyi duruyordu grafik ve atmosfer anlamında. Ben RX 6800 XT gibi bir sistem isterler diye düşünmüştüm.

Ya dediğiniz gibi optimizasyonu sağlam, ya da downgrade yemiş olabilir. İşin ilginç tarafı minimum sistem gereksinimlerini yazmışlar önerilen sistem gereksinimleri yok.

Minimum 30 FPS mi veya düşük ve orta ayarlar için mi oda önemli.