Epic Games Sepet nasıl?

2K Ultra grafiklerde oradan oraya zıparlarken ki akıcılık başka hangi oyunda var sorarım size, abartı diyenlere sesleniyorum? Mis gibi oyun işte.

Oradan oraya uçarak nasıl kaliteli bir oyundan daha çok keyif alabilirsin oradan oraya zıpla adam döv oyunu çok abartılıyor ayrıca oradan oraya ağ atmayı çok istiyorsan 2. oyun daha mantıklı olur hareket mekanikleri daha iyi.

2K Ultra grafiklerde oradan oraya zıparlarken ki akıcılık başka hangi oyunda var sorarım size, abartı diyenlere sesleniyorum? Mis gibi oyun işte.

Bu kadar boş bir oyuna iyi diyen birisi büyük ihtimal hl serisini oynamamıştır bence önce Black Mesa ve HL2 almalı.

Bu kadar boş bir oyuna iyi diyen birisi büyük ihtimal hl serisini oynamamıştır bence önce Black Mesa ve HL2 almalı.

Hocam Spider-Man'den iyi oyunları saysak zaten ohooo say say bitmez, arkadaşlar çok seviyor ama yapacak bir şey yok.

@Nefs İlmi, o adamlar bir oyunu sindirmeden sürekli oyun oynuyorlar. Bizler daha seyrek oynuyoruz. Evet Uncharted yeni nesil oyunlara göre biraz boş sekanslara sahip ancak sinematik kısımları, oynanışı, grafikleri hala muazzam. Ben çok beğeniyorum. Açık dünya şu bu beklentin yoksa çok memnun eder.

Hocam Spider-Man'den iyi oyunları saysak zaten ohooo say say bitmez, arkadaşlar çok seviyor ama yapacak bir şey yok.

Hocam bende dediğiniz gibi Spider-Man'ı sevdiğinden alıyor bende zamanında Spider-Man'ı sevdiğimden aldım oyunu adamakıllı oynamadım bile bir yerden bir yere git adam döv oyunu çok sıkıcı açıkçası Batman oyunu yoksa Batman oyunlarını alması daha mantıklı olur gibi.

Hocam Batman oyunlarını çok seviyorum, mekanikleri çok keyifli adam dövmesi. Spider-Man'i aksine cidden gayet güzel bir oyun ve fiyatı da çok ucuz.

Spider-Man'i çıkar God of war Al, 350tl.

Hocam Batman oyunlarını çok seviyorum, mekanikleri çok keyifli adam dövmesi. Spider-Man'i aksine cidden gayet güzel bir oyun ve fiyatı da çok ucuz.

Spider-Man'i çıkar God of War al, 350TL.

Ben 5 liraya 3 oyunu almıştım mükemmel bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…