2K Ultra grafiklerde oradan oraya zıparlarken ki akıcılık başka hangi oyunda var sorarım size, abartı diyenlere sesleniyorum? Mis gibi oyun işte.

Kral bence git Black Mesa ve Half-Life 2 al herkes hemfikir bu konuda.

Kral bence git Black Mesa ve Half-Life 2 al herkes hemfikir bu konuda.

Olum konu sahıbı baskaymıs ben nıye bu adama yazdım.

Bende var God of War The Last of Us yok.

Yanlış kişiye yazdım neyse diyceğim aynı bence git Black Mesa ve Half-Life 2 al herkes hemfikir bu konuda.

@Altair @Hiroo, ben God of War kötü bir oyun denemedim. Sadece hikayeli oyunlarla arası olmayan bir kişi olmama rağmen Spider-Man Remastered bana bile güzel geldi dedim. Grafikleri muazzam, şehirde gezmek keyif veriyor. Görevlerin saçmalığı beni ilgilendirmiyor, ben zaten görev falan sevmediğim için hikayeli oyun oynamıyorum. Spider-Man abartılıyor mu bilemem fakat bu parayı hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünmeniz fikrimizi değiştirmiyor, ben God of War çöp diyor muyum? Bana mesela hitap etmiyor birkaç kere videosunu izledim muhtemelen oynasam sıkılırım.

Spider-Man çok güzel 3 oyun 50 TL'den almıştım. Spider-Man 2'yi de almıştım ancak optimizasyon sorunu yüzünden save dosyamı yedekleyip silmiştim. Onun dışında arigamiyi alma cashback gelen para ile alırsın yoksa önermem güzel değil ben beğenmedim. Uncharted kesinlikle öneririm 2 oyun var ve sarıyor. Spider-Man'da güzel özellikle kol ile oynarsan

Spider-Man çok güzel 3 oyun 50 TL'den almıştım. Spider-Man 2'yi de almıştım ancak optimizasyon sorunu yüzünden save dosyamı yedekleyip silmiştim. Onun dışında arigamiyi alma cashback gelen para ile alırsın yoksa önermem güzel değil ben beğenmedim. Uncharted kesinlikle öneririm 2 oyun var ve sarıyor. Spider-Man'da güzel özellikle kol ile oynarsan
Cash backten gelen parayla tomb raider'ın 3. oyununu alacağım. Eğer para artarsa miles morales de alabilirim belki.

Kol yok onu oynayana kadar kol bekleticeğim.

@Altair @Hiroo, ben God of War kötü bir oyun denemedim. Sadece hikayeli oyunlarla arası olmayan bir kişi olmama rağmen Spider-Man Remastered bana bile güzel geldi dedim. Grafikleri muazzam, şehirde gezmek keyif veriyor. Görevlerin saçmalığı beni ilgilendirmiyor, ben zaten görev falan sevmediğim için hikayeli oyun oynamıyorum. Spider-Man abartılıyor mu bilemem fakat bu parayı hak eden bir oyun olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünmeniz fikrimizi değiştirmiyor, ben God of War çöp diyor muyum? Bana mesela hitap etmiyor birkaç kere videosunu izledim muhtemelen oynasam sıkılırım.

Bu oyunu alan neredeyse kimse senin gibi dusunmuyor insanlar iyi combat iyi hikaye ve iyi mobiliteyi birlikte istiyor.

Bu oyunu alan neredeyse kimse senin gibi dusunmuyor insanlar iyi combat iyi hikaye ve iyi mobiliteyi birlikte istiyor.
Uncharted ve god of war oynamıştım ama abim oynuyordu. O yüzden hikaye hakkında bilgim yok. Arkadaştan half life ve god of war alacağım teşekkürler.

Uncharted ve God of War oynamıştım ama abim oynuyordu. O yüzden hikaye hakkında bilgim yok. Arkadaştan Half-Life ve God of War alacağım teşekkürler.

Hocam Half-Life 1 cok eski bir oyun Half-Life 1'in Remastered'ı olan Black Mesa almanızı oneririm ya da Half-Life 1'in hikayesine YouTube'dan bakin sonra HL2 oynayın.

Zevkler renkler işte, sürekli full focus rekabetçi oynadıktan sonra chill takılabilecek bir oyun arıyor insan. Zaten o yüzden almıştım bu oyunu. Yoksa bunu da maksimum yarım saat oynayıp kapatıyorum. Ben atmosferi, grafikleri ve seslendirmeyi beğendim. Hikaye ve görev kısmını yorumlamam saçma olur, bana hitap eden bir konu değil.

Zevkler renkler işte, sürekli Full focus rekabetçi oynadıktan sonra chill takılabilecek bir oyun arıyor insan. Zaten o yüzden almıştım bu oyunu. Yoksa bunu da maksimum yarım saat oynayıp kapatıyorum. Ben atmosferi, grafikleri ve seslendirmeyi beğendim. Hikaye ve görev kısmını yorumlamam saçma olur, bana hitap eden bir konu değil.

Hocam o zaman size Subnautica oneririm hikayeye odaklanmasaniz bile tatli grafikli dunyasini kesfetmesi evinizi gelistirmek araclar yapmak falan cok guzel.