Maksimum bütçem 13 dolar. Sherlock Holmes oyunlarını hiç oynamadım. Yüzde yüzlemeleri zor değil diye ekledim hepsini seriyi komple oynayayım diyorum. Önerir misiniz? Sherlock Holmes oyunlarını alacaksam 4.70 bütçe kalıyor. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13 dolar
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam, Chapter One’ı bitirmiş biri olarak söylüyorum ki eğer gerçekten ama gerçekten dedektiflik temasını seviyorsanız alın derim. Aksi hâlde bir süre geçtikten sonra biraz sıkabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç oynamadım dedektiflik temalı oyun. Bilmiyorum sarar mı sarmaz mı emin değilim.Hocam, Chapter One’ı bitirmiş biri olarak söylüyorum ki eğer gerçekten ama gerçekten dedektiflik temasını seviyorsanız alın derim. Aksi hâlde bir süre geçtikten sonra biraz sıkabiliyor.
Ömer_Yeter
Yetkin
Oynanış süreleri ise ortalama bir değerde. Ben Chapter One'ı 25-26 saatte mi ne bitirmiştim.
Gizlilik seviyorsanız Styx oyunlarına bakabilirsiniz. Şahsen ben bu türe Hitman'le başladım ama bu seriye de bir şans vereceğim gibi duruyor.
Maksimum bütçem 13 dolar. Sherlock Holmes oyunlarını hiç oynamadım. Yüzde yüzlemeleri zor değil diye ekledim hepsini seriyi komple oynayayım diyorum. Önerir misiniz? Sherlock Holmes oyunlarını alacaksam 4.70 bütçe kalıyor. Ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 229805
Gizlilik seviyorsanız Styx oyunlarına bakabilirsiniz. Şahsen ben bu türe Hitman'le başladım ama bu seriye de bir şans vereceğim gibi duruyor.
Gizlilik oyunu sevmem pek hocam. Normal bir oyunun içine yedirilmiş gizlilik severim ama tamamen gizlilik için yapılmış oyun sarmıyor.Oynanış süreleri ise ortalama bir değerde. Ben Chapter One'ı 25-26 saatte mi ne bitirmiştim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Gizlilik oyunu sevmem pek hocam. Normal bir oyunun içine yedirilmiş gizlilik severim ama tamamen gizlilik için yapılmış oyun sarmıyor.
Sanırım dediğiniz haklısınız çünkü az önce 7 saat bir oynanışın ardından Dishonered 1'i yarı yolda bıraktım.
Gizlilik oyunu sevmem pek hocam. Normal bir oyunun içine yedirilmiş gizlilik severim ama tamamen gizlilik için yapılmış oyun sarmıyor.
FC Primal'a bakabilrisniz.
Alacaktım ama türkçe yaması yok hocam.
@mete01 Hocam sepet kötüyse kötü de ne diye şu konuya dislike atarsın ki?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 62
Hepsini birden almak yerine Chapter One alın sadece. Hoşunuza giderse devam edersiniz diğer oyunları da alarak.
Öneri istemişim konuda hocam. Siz dislike atıp gidiyorsunuz.Hocam beğenmedim diye attım. Beğenmedim emojisinin anlamı bu gibime geldi.