Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ortalama 15-20 dolar daha ekleyebilirim zorlarsam. Genel olarak ne ekleyebilirim? Ocak sonuna doğru direksiyon seti alacağım gibi gözüküyor, şimdiden hazırlamaya başladım hesabı.

1766412607248.webp
1766412607248.webp

iRacing aldıktan sonra AC veya başka bir yarış oyununun yüzüne bakılmıyor. Tavsiyem kalan tüm parayla IRacing'te yarışacağınız bir seri belirleyip o aracı alıp ve o seride yarış olan pistleri almanız daha iyi olur.

iRacing aldıktan sonra AC veya başka bir yarış oyununun yüzüne bakılmıyor. Tavsiyem kalan tüm parayla IRacing'te yarışacağınız bir seri belirleyip o aracı alıp ve o seride yarış olan pistleri almanız daha iyi olur.

AC gibi trafik eşliğinde boş boş takılamıyoruz ama arkadaşlarla iRacing içinde takılabiliyoruz. Bir de oyunu sevip sevmeyeceğim de belli değil. Büyük ihtimalle severim ama fazla zor gelme ihtimali de var. Dediğiniz gibi yaparım ama genel olarak, eğer gerçekten o derece bir simülasyonsa.

AC gibi trafik eşliğinde boş boş takılamıyoruz ama arkadaşlarla iRacing içinde takılabiliyoruz. Bir de oyunu sevip sevmeyeceğim de belli değil. Büyük ihtimalle severim ama fazla zor gelme ihtimali de var. Dediğiniz gibi yaparım ama genel olarak, eğer gerçekten o derece bir simülasyonsa.

Direksiyon setiniz yoksa zaten iRacing almayın. Var ise iRacing deneyiminden sonra diğer hepsi çocuk oyuncağı gibi geliyor. IRacing'de bilinmesi gereken çok şey var ama.

Bu rehberdeki tüm videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Direksiyon setiniz yoksa zaten iRacing almayın. Var ise iRacing deneyiminden sonra diğer hepsi çocuk oyuncağı gibi geliyor. IRacing'de bilinmesi gereken çok şey var ama.

Bu rehberdeki tüm videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Dediğim gibi, ocak sonuna doğru almayı düşünüyorum. Kesin alacağım ama zamanı tam olarak belli değil.

Bilinmesi gereken çok şey olduğunun farkındayım. Sim racing’e atacağım ilk adım olacak zaten. Ancak durmadan iRacing oynamak mental olarak yorucu olacaktır kanaatindeyim. Öte yandan arada bir girip AC’de drift atmak, takılmak; arada bir rally girip el freniyle oynamak vs. daha dengeli olur gibi.

Dediğim gibi, ocak sonuna doğru almayı düşünüyorum. Kesin alacağım ama zamanı tam olarak belli değil.

Bilinmesi gereken çok şey olduğunun farkındayım. SIM Racing'e atacağım ilk adım olacak zaten. Ancak durmadan iRacing oynamak mental olarak yorucu olacaktır kanaatindeyim. Öte yandan arada bir girip AC'de drift atmak, takılmak; arada bir Rally girip el freniyle oynamak vs. daha dengeli olur gibi.

Bende aynı bu şekilde düşünüyordum :D