Aşağıdaki üç oyundan ikisini alacağım. Hangi ikiliyi önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700
CyHaN_Atalay
Uzman
Lords of the Fallen zor oyun bence COD al daha stabil tempoda bir oyun olur. 4 saat oynamıştım Steam bile iade isteğimi kabul etmişti 2 saati geçmesine rağmen.
Lords of the Fallen zor oyun bence COD al daha stabil tempoda bir oyun olur. 4 saat oynamıştım Steam bile iade isteğimi kabul etmişti 2 saati geçmesine rağmen.
Üç oyundan ikisini alacağım hocam. COD'un MW 2019 ve MW2 2022 oyunlarını bitirdim ama arada sırada FPS oyunu oynamak istediğimden kenarda bulunsun diye alıyorum. Korsanı uğraştırıyor.
Lords of the Fallen'ın zorluğu hakkında bilgim yok ama souls, souls-like oyunlarda bayağı deneyimliyim. Adil olmayan bir zorluğu yoksa sorun çekmem herhalde.
Ready or Not biraz arkadaşlarıma da bağlı. Onlar da alacak olsaydı arada kalmazdım ama boşa almak da istemiyorum. O konuda biraz arada kaldım. Bu fiyat civarlarında başka bir oyun öneriniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.
@Quezzy profilime yazdığınız mesajı zannedersem sitedeki bir hata yüzünden cevaplayamadım. Garanti, Paycell, Enpara üzerinden Steam'den defalarca alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım.
COD oyunları bence aşırı pahalı ve fiyatına değmez gibime geliyor benim için.
Katılıyorum ama alternatifi olmadığından hazır ucuza bulmuşken alayım diyorum. 250 TL bir CoD oyunu için görmesi imkansız bir fiyat bence.
CyHaN_Atalay
Uzman
@RPM, Ready or Not için Zero Hour önerebilirim bir benzeri birde baya eski oyun ama yapay zekası daha iyi diye bahsedilen oyun olarakta S.W.A.T 4 öneririm.
Bu COD oyunu 6 dolar be hocam. Pahalı değil bence artık.COD oyunları bence aşırı pahalı ve fiyatına değmez gibime geliyor benim için.
Evet fiyatı aşırı düşmüş sırf o yüzden denemek için alınabilir. Lords Of The Fallen çok tartışmalı bir oyun bu arada eğer arkadaşınız varsa onla da oynayabiliyorsunuz ama çok başarılı bir oyun değil. Ready or Not için de arkadaşla daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Bence burada solo bir oyuncu musunuz değil mi bunun cevabına göre alın.Katılıyorum ama alternatifi olmadığından hazır ucuza bulmuşken alayım diyorum. 250 TL bir CoD oyunu için görmesi imkansız bir fiyat bence.