Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 63
Stardew Valley'de ekleyebilirsiniz.
- Makaleler
- 6
Hotline Miami ve GRIS'i bilmiyorum. Ama diğer oyunlar güzel. Alınabilinir bir sepet bence.
CivcikSeverim
Uzman
Hocam benim sepetimede bakabilirsiniz yanına robocop ekleyebilirsin 2 buçuk dolar GRIS ve Oxygen Not Included bilmem ama besiege ve Hotline Miami genellikle çerezlik oyun desem daha iyi olur Terraria güzel oyun bana göre rehber izlersen daha güzel olur bütçeniz 11 dolar mı?
Dosya Ekleri
Luna1057
Yetkin
Stardew Valley kütüphanemde zaten teşekkürler yine de.
GRIS'i oynamak istiyorum hocam çok merak ettiğim bir oyun mobilde hep görüyordum ve çok merak ediyordum nasıl bir oyun diye, bu kadar ucuz olduğu için alayım dedim.Hotline Miami ve GRIS'i bilmiyorum. Ama diğer oyunlar güzel. Alınabilinir bir sepet bence.
Bütçe konusunda kararsızım ama çok fazla harcamak istemiyorum zaten fazla oynamıyorum oyun 15 dolar düşünüyorum en fazla.Hocam benim sepetimede bakabilirsiniz yanına robocop ekleyebilirsin 2 buçuk dolar GRIS ve Oxygen Not Included bilmem ama besiege ve Hotline Miami genellikle çerezlik oyun desem daha iyi olur Terraria güzel oyun bana göre rehber izlersen daha güzel olur bütçeniz 11 dolar mı?
CivcikSeverim
Uzman
Concentwarning o kadar süper oyun değil sıradan kalıyor ani korku veriyor o kadar bir de sonda güldürüyor daha iyisi o fiyata vardır.
Vallahi var mıda benmi bulamadım ya
Stardew Valley kütüphanemde zaten teşekkürler yine de.
GRIS'i oynamak istiyorum hocam çok merak ettiğim bir oyun mobilde hep görüyordum ve çok merak ediyordum nasıl bir oyun diye, bu kadar ucuz olduğu için alayım dedim.
Bütçe konusunda kararsızım ama çok fazla harcamak istemiyorum zaten fazla oynamıyorum oyun 15 dolar düşünüyorum en fazla.
Hocam r. E. P. O veya lethal Company'de olabilir korku olarak arkadaşlar ile sarar r. E. P. O indirimde ama lethal Company bakmadım bu arada modda indirebilirsin.