Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 24 Mart 2026 #1 Herkese merhaba, iyi günler; şöyle bir sepet hazırladım. Çok bütçem yok, sizce nasıl? Aralarında alınmaz dediğiniz bir oyun varsa söyleyebilirsiniz.
Herkese merhaba, iyi günler; şöyle bir sepet hazırladım. Çok bütçem yok, sizce nasıl? Aralarında alınmaz dediğiniz bir oyun varsa söyleyebilirsiniz.
Ateş Hekimoğlu Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 926 Çözümler 6 Beğeniler 691 24 Mart 2026 #2 Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli.
Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 24 Mart 2026 #3 Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz. Ateş Hekimoğlu dedi: Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim.
Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz. Ateş Hekimoğlu dedi: Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim.
KS KS Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 24 Mart 2026 #4 Lorien dedi: Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz. Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim
Lorien dedi: Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz. Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 831 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 737 24 Mart 2026 #5 Ateş Hekimoğlu dedi: Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli. Genişletmek için tıkla... GTA 4'ü FusionFix ile oynayın.
Ateş Hekimoğlu dedi: Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli. Genişletmek için tıkla... GTA 4'ü FusionFix ile oynayın.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Mart 2026 #6 Schwagos dedi: Herkese merhaba, iyi günler; şöyle bir sepet hazırladım. Çok bütçem yok, sizce nasıl? Aralarında alınmaz dediğiniz bir oyun varsa söyleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 235215 Genişletmek için tıkla... The Long Dark ve Blasphemous eklenir gibi.
Schwagos dedi: Herkese merhaba, iyi günler; şöyle bir sepet hazırladım. Çok bütçem yok, sizce nasıl? Aralarında alınmaz dediğiniz bir oyun varsa söyleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 235215 Genişletmek için tıkla... The Long Dark ve Blasphemous eklenir gibi.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 24 Mart 2026 #7 GTA 4 yerine Mass Effect legendary Edition ekleyebilirsiniz.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.451 Çözümler 69 Beğeniler 5.361 Yer Haddonfield, Illinois 24 Mart 2026 #8 Murdered'i yıllar yıllar önce PS4'te oynamaya "çalışmıştım". İğrenç bir oyun. O parayı dilenciye ver en azından hayır duasını alırsın.
Murdered'i yıllar yıllar önce PS4'te oynamaya "çalışmıştım". İğrenç bir oyun. O parayı dilenciye ver en azından hayır duasını alırsın.
Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 319 Çözümler 1 Beğeniler 154 24 Mart 2026 #9 Schwagos dedi: Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde iki kez başlayıp bıraktım sonra biraz sabrettim ve gerçekten neden insanların bu kadar sevdiğini çok iyi anladım.
Schwagos dedi: Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde iki kez başlayıp bıraktım sonra biraz sabrettim ve gerçekten neden insanların bu kadar sevdiğini çok iyi anladım.
Leon Scott Kennedy Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 993 Çözümler 3 Beğeniler 982 24 Mart 2026 #10 GTA 4 çöpü ve murdered dene oyunu çıkartırdım bu ikisi yerine, metro bundle 5-6 dolar falan olması lazım, re 2 ve 3'ün olduğu paket (10 dolar), Star Wars Jedi: Fallen Order ve Survival'ın olduğu paket (10 dolar). Bu üç paketten birini alın.
GTA 4 çöpü ve murdered dene oyunu çıkartırdım bu ikisi yerine, metro bundle 5-6 dolar falan olması lazım, re 2 ve 3'ün olduğu paket (10 dolar), Star Wars Jedi: Fallen Order ve Survival'ın olduğu paket (10 dolar). Bu üç paketten birini alın.