Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli.
Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz.
Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim.Bence GTA 4 şu dönemde açılıp oynanacak oyun değil, 1 saate geri silme ihtimaliniz yüksek. Onun dışındaki oyunlar kaliteli.
Schwagos
Uzman
Witcher 3 oynamadıysanız almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca RDR2'de oynamadıysanız buradaki 4 oyuna bedel. Direkt 15 dolara alabilirsiniz.
Katılıyorum. 3 kere başlayıp başında sildim.
Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim
Ethem Efe
Üstün
The Long Dark ve Blasphemous eklenir gibi.Herkese merhaba, iyi günler; şöyle bir sepet hazırladım. Çok bütçem yok, sizce nasıl? Aralarında alınmaz dediğiniz bir oyun varsa söyleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 235215
Murdered'i yıllar yıllar önce PS4'te oynamaya "çalışmıştım". İğrenç bir oyun. O parayı dilenciye ver en azından hayır duasını alırsın.
Lemrado
Uzman
Bende aynı şekilde iki kez başlayıp bıraktım sonra biraz sabrettim ve gerçekten neden insanların bu kadar sevdiğini çok iyi anladım.Hocam RDR 2 ve Witcher 3'e sahibim ama Witcher 3 sarmadı diye silmiştim![]()
GTA 4 çöpü ve murdered dene oyunu çıkartırdım bu ikisi yerine, metro bundle 5-6 dolar falan olması lazım, re 2 ve 3'ün olduğu paket (10 dolar), Star Wars Jedi: Fallen Order ve Survival'ın olduğu paket (10 dolar). Bu üç paketten birini alın.