Elden Ring indirimi bekliyordum ama gelmedi. Hala bekleyebilirim ama kış indirimine kadar indirime girmeyecek %90 ihtimalle. Bütçem maksimum 28 dolar. Outlast harici şunu çıkar şunu ekle diyebilirsiniz. Outlast'ı arkadaşımla oynayacağım.
Bence alınır, sepet gayet iyi. Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz bu arada merak ettim?Elden Ring indirimi bekliyordum ama gelmedi. Hala bekleyebilirim ama kış indirimine kadar indirime girmeyecek %90 ihtimalle. Bütçem maksimum 28 dolar. Outlast harici şunu çıkar şunu ekle diyebilirsiniz. Outlast'ı arkadaşımla oynayacağım.
Eki Görüntüle 282930
Bu eklenti hocam. Forumda konusu da vardı ama bulamadım.Bence alınır, sepet gayet iyi. Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz bu arada merak ettim?
Epic'te varsa Steam'e gerek yok sanki hocam?Bu eklenti hocam. Forumda konusu da vardı ama bulamadım.
![]()
4zamLabs - Steam TL Converter - Chrome Web Mağazası
Steam üzerindeki USD fiyatlarını TL'ye dönüştürür. Türkçe yama, Game Pass ve alternatif mağaza fiyatlarını anında gösterir.chromewebstore.google.com
Sepetimi böyle değiştirdim ve bu şekilde alacağım sanırım. RDR2 Epic'te var ama sadece hikaye rush yaparak bitirmiştim. Steam'den single modundaki her şeyi yaparak ağır ağır oynamak istiyorum.
Eki Görüntüle 282948
Evet yok. Ama arada bir aptallık yapıp kendimizi şımartmak gerek bence.