Ömer_Yeter Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.797 Çözümler 9 Beğeniler 2.892 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 13:37 #1 Arkadaşlar dürüst olacağım, ilk defa bu kadar kafa yoracak yaptığım bir liste oldu. Önerileriniz vs. varsa lütfen yazın. Teşekkürler.
Arkadaşlar dürüst olacağım, ilk defa bu kadar kafa yoracak yaptığım bir liste oldu. Önerileriniz vs. varsa lütfen yazın. Teşekkürler.
Shock Blast Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 592 Beğeniler 325 Bugün 13:46 #2 Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlar dürüst olacağım, ilk defa bu kadar kafa yoracak yaptığım bir liste oldu. Önerileriniz vs. varsa lütfen yazın. Teşekkürler. Eki Görüntüle 283857Eki Görüntüle 283858 Genişletmek için tıkla... Outlast Triala dışındaki öbürlerini hiç duymadım, Outlast Trials arkadaşların varsa sarıyor yoksa çok sıkıcı
Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlar dürüst olacağım, ilk defa bu kadar kafa yoracak yaptığım bir liste oldu. Önerileriniz vs. varsa lütfen yazın. Teşekkürler. Eki Görüntüle 283857Eki Görüntüle 283858 Genişletmek için tıkla... Outlast Triala dışındaki öbürlerini hiç duymadım, Outlast Trials arkadaşların varsa sarıyor yoksa çok sıkıcı
Hybrid Theory Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 1.063 Çözümler 19 Beğeniler 861 Yer PATHOS-II Bugün 14:00 #3 Outlast Trials 1,89 dolara oynayabileceğin en iyi oyun olabilir. Deus Ex'i de çok seveceksin. Bence bu ikisinin fiyatı iyi. Diğer iki oyunu bilmiyorum.
Outlast Trials 1,89 dolara oynayabileceğin en iyi oyun olabilir. Deus Ex'i de çok seveceksin. Bence bu ikisinin fiyatı iyi. Diğer iki oyunu bilmiyorum.