Arkadaşlar merhaba.

Görsele eklediğim gibi kendime bir Steam sepeti hazırladım. Sizce sepetim nasıl olmuş, bu oyunlara 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?

Ayrıca tür olarak bu tarz oyunları sevdiğimi göz önünde bulundurarak, listeden "bunu kesinlikle çıkar" dediğiniz veya "bunu da mutlaka sepete eklemelisin" diyeceğiniz tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1782555724968.webp
    1782555724968.webp
    299,4 KB · Görüntüleme: 55
Unravel'a başlamıştım, 15 dakika dayanamadım, neden bilmiyorum ama acayip sıkıcı geldi.

Ben Game Pass'den birazını oynadım kötü değildi ama iyide değildi hafif sıkabiliyor ara ara oynayarak bitirmek lazım, huzurlu oyun yani o kadar tür oynuyorum biraz kafa dinlerim aksiyon yok bir şey yok.

Modern Warfare 2 (2022) de alınabilir bence. Normalde %50 filan indirime girerdi, bu kez %90 indirimde 6.99 dolar. Geçenlerde de MW1 böyle büyük indirim almıştı. Bir sonraki sefer de MW3'ten bekliyorum %90 indirim.

Oyun her ne kadar vasat bir oyun olarak görülmüş olsa da ben COD'ların silah seslerini, grafiklerini seviyorum. Bu fiyata bence
iyi gider. Alacağım ben de.

Modern Warfare 2 (2022) de alınabilir bence. Normalde %50 filan indirime girerdi, bu kez %90 indirimde 6.99 dolar. Geçenlerde de MW1 böyle büyük indirim almıştı. Bir sonraki sefer de MW3'ten bekliyorum %90 indirim.

Oyun her ne kadar vasat bir oyun olarak görülmüş olsa da ben COD'ların silah seslerini, grafiklerini seviyorum. Bu fiyata bence
iyi gider. Alacağım ben de.
MW1 var gerek yok bence ne farkı varki?

Yarış oyunları seven birisin, iRacing öneririm. Direksiyon seti varsa ki, Dirt ve Assetto zaten direksiyonsuz pek keyifli olmaz, bunu da yanlarına eklersin. Bence hepsinden de keyifli çünkü aşırı rekabetçi.