Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Epic Games sepetim nasıl sizce?
Eki Görüntüle 238441
Eki Görüntüle 238442
Eki Görüntüle 238443
Witcher 3 harici boş bence.
RockyHighway79
Üstün
Kanka sepet iyi ama ben senin yerinde olsam TLOU2'yi korsan oynardım 1000 lira çok para.
Ömer_Yeter
Yetkin
Sağlam sepet hocam.
Spider-Man oyunları falan da ilginizi çekiyorsa bakın derim.
Spider-Man oyunları falan da ilginizi çekiyorsa bakın derim.
TLOU 2 bana pahalı geliyor biraz, onun haricinde on numara sepet hocam.
Merhaba. Epic Games sepetim nasıl sizce?
Eki Görüntüle 238441
Eki Görüntüle 238442
Eki Görüntüle 238443
Tavsiyem part 2'yi sona bırakın gelen para puanlarla oyunu 900'e falan indirirsiniz.
Tavsiyem part 2'yi sona bırakın gelen para puanlarla oyunu 800e falan indirirsiniz.
Ama hocam para puanlar 2 hafta sonra geliyor ve o zamana kadar indirimler bitiyor.
Ama hocam para puanlar 2 hafta sonra geliyor ve o zamana kadar indirimler bitiyor.
O zaman uygun fiyatlı bir oyun alırdınız Detroit gibi 142 TL idi sanırım. Ama bilmiyorum TLOU için para vermek yerine paylaşımlı Steam hesapları almak daha mantıklı geliyor. 13 senelik oyuna 650 4-5 senelik oyuna 1.000 TL gibi bir para vermek beni rahatsız ediyor. Üstelik Sony artık PC'ye PS oyunu getirmeyecek şahsen ben kendimce boykot ediyorum, oyun yoksa para vermekte yok. Paylaşımlı hesap alırım 100-200'e. 2 oyunu 1 ay oynarım hesaptan çıkarım. Ya da malum sitelerden indirin. Sony kendimce boykot dediğim gibi. Eğer virüs olaylarından sorununuz yoksa malum ablanın sitesini ziyaret et.