La Grande Aquila

Başarılı
Merhabalar, ekte sepetimi paylaşıyorum.

Önerdiğiniz farklı oyunlar varsa (souls ve korku hariç, souls olarak Elden Ring listemde beklemede) listeme ekleyebilir, duruma göre değiştirebilirim.

Düzeltme: MW2, Farcry 4 ve Zomboid'i çıkardım. Yaz bitince Gamepass alıp yanında birkaç oyun daha bitiririm diye düşündüm. Bu listeye Hitman Collection ve Detroit BH ekledim. Watch Dogs 2 epic kütüphanemde var hazır indirimdeyken ekleyeyim dedim.

Ekran görüntüsü 2026-07-01 233528.webp
Ekran görüntüsü 2026-07-01 233548.webp

Son düzenleme:
Selam, Project Zomboid bence güzel bir oyun sepetinde kalmalıydı. Robocop fiyatına göre güzel bitirip %100 yaptım. Mad Max key olarak alırsan daha ucuza gelebilir. Far Cry alacaksan sadece 3 al şu anlık ileride seriye tamamen girersin. Watch Dogs2 Epic'te varsa platform takıntın yoksa almana gerek yok. Resident Evil serisi ve Hotline Miami bakabilirsin geriye kalan butcede. Bir de The Walking Dead Telltale series güzel seçim olur, iyi oyunlar.

Watch Dogs 2 satın almaya değecek bir oyun değil

Sizi böyle düşündüren nedir? Oyun ile ilgili kötü bir deneyim mi yaşadınız?

Bence @Michael MYERS dediği gibi serinin en iyi oyunlarından. Belki siz seriyi komple sevmiyor olabilirsiniz saygı duyarım. (WD Legion oynadım)

Selam, Project Zomboid bence güzel bir oyun sepetinde kalmalıydı. Robocop fiyatına göre güzel bitirip %100 yaptım. Mad Max key olarak alırsan daha ucuza gelebilir. Far Cry alacaksan sadece 3 al şu anlık ileride seriye tamamen girersin. Watch Dogs2 Epic'te varsa platform takıntın yoksa almana gerek yok. Resident Evil serisi ve Hotline Miami bakabilirsin geriye kalan butcede. Bir de The Walking Dead Telltale series güzel seçim olur, iyi oyunlar.
Zomboid modlarla daha da keyifli hale geliyormuş sanırım. Mad Max Key olarak alınca lisans'da sorun oluyor mu hiç key olarak oyun almadım bilgim yok o sebeple soruyorum.

Farcry serisinin 6 hariç hepsini 2'şer kez oynayıp bitirdim. Bunları youtube kanalıma çekmeyi düşündüğüm için tekrar yeni hesabıma alıp oynamak video yapmak istiyorum açıkçası.

WD2'yi bekletmek manıtıklı geldi Epic'ten oynarım ilerde tekrar Steam'e eklerim belki. RE serisini hiç oynamadım (outlast travması) hangisinden başlanır alınacak olursa? Hotline Miami'e bakıyorum.

TWD kütüphanemde mevcut, teşekkürler öneriler için.

Son düzenleme: