Bütçe
~1.000 TL

30538

Çalışkan
Selamlar, bahar indirimiyle istek listemde bulunan iki oyun indirime girmiş. Paycell'in 1K'ya 200 TL cashback kampanyasını kullanıp almayı planlıyorum. %5 Epic ödülüyle beraber 750 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce iki oyun bu fiyata alınır mı? İleride daha yüksek indirim oranı alırlar mı? Dead Space için değil de Kingdom Come için soruyorum bu soruyu, oynamak için acelem yok ki muhtemelen yakın zamanda oynamayacağım iki oyunu da. Ayrıca geçen sene Epic Games cashback oranını %20'ye çıkartmıştı. Sizce yine çıkartır mı veya pek bir bilgim yok ama kupon muhabbetleri var mış galiba eskiden, onların yine gelme şansı var mı? Acelem olmadığı için yaz indirimlerini de bekleyebilirim. En iyi ihtimalle Eylül gibi falan başlayabilirim zaten oynamaya. Şimdiden teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2026-03-30 200112.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödüller ile 33 liraya denk gelen Tomb Raider Survivor üçlemesi var. Simit + meyve suyu parasına onu da öneririm kesinlikle. Attığınız iki oyunu da bilmiyorum ama The Last of Us Part I öneririm.

Selamlar, bahar indirimiyle istek listemde bulunan iki oyun indirime girmiş. Paycell'in 1K'ya 200 TL cashback kampanyasını kullanıp almayı planlıyorum. %5 Epic ödülüyle beraber 750 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce iki oyun bu fiyata alınır mı? İleride daha yüksek indirim oranı alırlar mı? Dead Space için değil de Kingdom Come için soruyorum bu soruyu, oynamak için acelem yok ki muhtemelen yakın zamanda oynamayacağım iki oyunu da. Ayrıca geçen sene Epic Games cashback oranını %20'ye çıkartmıştı. Sizce yine çıkartır mı veya pek bir bilgim yok ama kupon muhabbetleri var mış galiba eskiden, onların yine gelme şansı var mı? Acelem olmadığı için yaz indirimlerini de bekleyebilirim. En iyi ihtimalle Eylül gibi falan başlayabilirim zaten oynamaya. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 237217
Dostum bunları almak yerine çok daha mantıklı bir seçim yapabilirsin aslında. Mesela Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 297 TL, God of War 359 TL, Spider-Man Remastered ise 440 TL civarında. Yani toplamda 1.096 TL gibi bir rakama bu üçlüyü kapatabiliyorsun ki bunlar kesinlikle kütüphanende olması gereken oyunlar. Eğer listenizde yoksa yanına mutlaka RDR2, The Last of Us Part 1 ve Cyberpunk 2077 eklemeni de öneririm. Hatta bütçeyi biraz daha esnetip üzerine Tomb Raider ve Mafia serilerini de çekersen, toplamda 2.700 TL civarına tadından yenmeyecek, çok sağlam bir oyun koleksiyonu dizmiş olursun. Şimdiden iyi oyunlar.

@27163, Oneriler icin tesekkur ederim ama keske uzunca yazmadan once konuyu ve mesajlari okusaydiniz. Yazdiginiz oyunlarin cogunun kutuphanemde oldugunu belirtmistim, sadece Spiderman kutuphanemde yok ve Marvel gibi rezil bir firmanin oyununu desteklemek gibi bir niyetim yok. Farkli oyun onerilerinden ziyade KCD 2'nin fiyatina degip degmeyecegini merak ediyordum. KCD2'ye kiyasla daha mantikli olacagini dusunuyorsaniz oynadiginizi varsayiyorum, neden daha mantikli oldugunu dusunuyorsunuz? Icerik anlaminda dolu ve kaliteli oldugunu duydum cok fazla kisi tarafindan, yine Turklere deger veriyor olmalari da cabasi.

@27163, oneriler icin teşekkür ederim ama keske uzunca yazmadan once konuyu ve mesajlari okusaydiniz. Yazdiginiz oyunlarin cogunun kutuphanemde oldugunu belirtmistim- Spider-Man disinda hepsi kutuphanemde mevcut ve Marvel gibi rezil bir firmanin oyununu desteklemek gibi bir niyetim yok- oneriden ziyade kcd 2'nin fiyatina degip degmeyecegini merak ediyordum. Kcd2'ye kiyasla daha mantikli olacagini dusunuyorsaniz oynadiginizi varsayiyorum, neden daha mantikli oldugunu dusunuyorsunuz? Icerik anlaminda dolu ve kaliteli oldugunu duydum cok fazla kisi tarafindan, yine turklere deger veriyor olmalari da cabasi.

Çünkü optimize ve stabil hikaye olarak iyi oyunlar kcd2 ben oynadım yani güzel oyun ama 2 oyun yerine 3 oyun alabilirsin sağlam olarak diye