Detaylar
Kim cevapladı?Sadece bir kez oynayacağın ve Online'ı bulunmayan oyunları İtemsatış tarzı siteler üzerinden 25 TL gibi bir fiyata satın alabilirsin.
Etikliği tartışılır, fakat bence tek seferlik bir oyuna 400 TL vermek saçma.
1 haftaya hesap patlıyor sonra satıcıya yazıyorsun hiçbir şey yapmıyor boşa giden 25 TL.
Gerçek gamer, Elden Ring oynar.Herkes Cyberpunk demis ama bence ben bir gamerim demek icin God of War oynamis olmak lazim teşekkürler.
Ben de 255 saat oynadım. CP 2077 süper oyun.Eki Görüntüle 136180
Güncellemelerle taş gibi oyun oldu şuan RDR 2 seçerek kötü yapmamışsınız RDR 2 iyi oyun zaten.
Deniz744
Başarılı
1 haftaya hesap patlıyor sonra satıcıya yazıyorsun hiçbir şey yapmıyor boşa giden 25 TL.
Ticket aç öyle bir durumda, yardımcı oluyorlar
Sen tabii hakkını savunmayı bilmiyorsan bir şey diyemem.
Ticket aç öyle bir durumda, yardımcı oluyorlar
Sen tabii hakkını savunmayı bilmiyorsan bir şey diyemem.
Sitenin yardımcı olduğu yok tek yapabildikleri satıcıya yazmak yeni hesap talep etmek parayı gerı alamıyorsun.
GoW al geç.
yusufumm07
Üstün
Hepsi
Sorum yukarıdaki gibidir sadece 1 adet oyun alabilirim sizce hangisini almalıyım?
Eki Görüntüle 136173
Eki Görüntüle 136174
Soru çalışmadığım yerden geldi. Çok zor bir seçim.
Ssoulstealler59
Uzman
Gof of warı kesinlikle kaçırma. Ben olsam God of War ve Cyberpunk 2077 alırdım.
Birden fazla oyun oynarım dersen Ubi+ da alınabilir. Tabii oyunlara sahip olamıyorsun.
gameplus.com.tr
Güncel olarak AC Shadows, Star Wars, Avatar oyunlarını oynayabilirsin. Tavsiyem ise PoP yeni çıkan oyunu ve Immortal Fenyx Rising öneririm. Vaktim var diyorsan 2-3 oyun bitirirsin gibi. Ama AC, Far Cry vb. çok vakit harcıyor. Zaten bilerek böyle yapıyorlar, Ubi+ kullanılacaksa da iki ay kullansın 600 ₺ versin kafası. Yabancılarda da iki ayı 36 $ denk geliyor.
Bu arada rapor olarak da attım. Ama şu hesap site önerilerini de lütfen yasaklayın. Korsan'da sadece satışı olmayan oyun istisnaları var. Bu hesap olayı da ya çalınmış ya da tek hesaptan 3-5 kişiye aynı anda oyun oynatarak yapılıyor. Korsandan açıkcası pek farkı yok. @Recep Baltaş
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!
Güncel olarak AC Shadows, Star Wars, Avatar oyunlarını oynayabilirsin. Tavsiyem ise PoP yeni çıkan oyunu ve Immortal Fenyx Rising öneririm. Vaktim var diyorsan 2-3 oyun bitirirsin gibi. Ama AC, Far Cry vb. çok vakit harcıyor. Zaten bilerek böyle yapıyorlar, Ubi+ kullanılacaksa da iki ay kullansın 600 ₺ versin kafası. Yabancılarda da iki ayı 36 $ denk geliyor.
Bu arada rapor olarak da attım. Ama şu hesap site önerilerini de lütfen yasaklayın. Korsan'da sadece satışı olmayan oyun istisnaları var. Bu hesap olayı da ya çalınmış ya da tek hesaptan 3-5 kişiye aynı anda oyun oynatarak yapılıyor. Korsandan açıkcası pek farkı yok. @Recep Baltaş
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-