Epic Games Sepetteki oyunlardan hangisi alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Porsche Lover
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 508

1 haftaya hesap patlıyor sonra satıcıya yazıyorsun hiçbir şey yapmıyor boşa giden 25 TL.

1 haftaya hesap patlıyor sonra satıcıya yazıyorsun hiçbir şey yapmıyor boşa giden 25 TL.

Ticket aç öyle bir durumda, yardımcı oluyorlar
Sen tabii hakkını savunmayı bilmiyorsan bir şey diyemem.

Ticket aç öyle bir durumda, yardımcı oluyorlar
Sen tabii hakkını savunmayı bilmiyorsan bir şey diyemem.

Sitenin yardımcı olduğu yok tek yapabildikleri satıcıya yazmak yeni hesap talep etmek parayı gerı alamıyorsun.

Gof of warı kesinlikle kaçırma. Ben olsam God of War ve Cyberpunk 2077 alırdım.

Birden fazla oyun oynarım dersen Ubi+ da alınabilir. Tabii oyunlara sahip olamıyorsun.

Güncel olarak AC Shadows, Star Wars, Avatar oyunlarını oynayabilirsin. Tavsiyem ise PoP yeni çıkan oyunu ve Immortal Fenyx Rising öneririm. Vaktim var diyorsan 2-3 oyun bitirirsin gibi. Ama AC, Far Cry vb. çok vakit harcıyor. Zaten bilerek böyle yapıyorlar, Ubi+ kullanılacaksa da iki ay kullansın 600 ₺ versin kafası. Yabancılarda da iki ayı 36 $ denk geliyor.

Bu arada rapor olarak da attım. Ama şu hesap site önerilerini de lütfen yasaklayın. Korsan'da sadece satışı olmayan oyun istisnaları var. Bu hesap olayı da ya çalınmış ya da tek hesaptan 3-5 kişiye aynı anda oyun oynatarak yapılıyor. Korsandan açıkcası pek farkı yok. @Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…