CK3 yerine Age of Empires 4'te alabilirim. Hangisini daha kolay öğrenebilirim? Daha önce bu tarz oyunlar oynamadım.

Ekran görüntüsü 2025-09-30 213638.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
AOE 4 ile CK3 tamamen farklı oyunlar AO4 gerçek zamanlı strateji oyunu iken CK3 grand strategy-roleplay arası bir oyun dolayısı ile buna karar vermesi gereken sizsiniz. Mirage almanızı da ancak diğer AC oyunlarını oynadıysanız ve sıra buna geldiyse almanızı öneririm eğer durum bu değilse eski oyunları daha ucuza almanızı öneririm zaten temelde hepsi aynı oyun, bir gelişme yok. Atomic Heart'ı gamepass ile oynamıştım kesinlikle o fiyat verilecek bir oyun değil.

AOE 4 ile CK3 tamamen farklı oyunlar AO4 gerçek zamanlı strateji oyunu iken CK3 Grand strategy-roleplay arası bir oyun dolayısı ile buna karar vermesi gereken sizsiniz. Mirage almanızı da ancak diğer AC oyunlarını oynadıysanız ve sıra buna geldiyse almanızı öneririm eğer durum bu değilse eski oyunları daha ucuza almanızı öneririm zaten temelde hepsi aynı oyun, bir gelişme yok. Atomic Heart'ı Game Pass ile oynamıştım kesinlikle o fiyat verilecek bir oyun değil.

Atomic Heart yerine önerebileceğiniz oyun var mı hocam çoğu büyük yapım oyun var.

Assassin's Creed 2-Brotherhood-Reveletions üçlüsünü güzel, Black Flag güzel, Unity güzel, Syndicate güzel.

Atomic Hearts'a 10 dolar vermek yerine Game Pass'de olduğundan emin olup Game Pass al.

Atomic Heart yerine önerebileceğiniz oyun var mı hocam çoğu büyük yapım oyun var.
Mass Effect Legendary Edition. Gerçi bu da Game Pass'de var.