Makaleler
12
Yer
Japonya, Fukuoka
Duolingo gibi bir sistem düşündüm. Atılan 50 mesaj başına 10, her 1 veya 5 çözüm başına 10 puan gibi. Belirli bir puan karşılığında da seri geri getirme olabilir.

Tabii şu ana kadar hiç bozmadığım için böyle bir sistem mevcut mu bilmiyorum.

Artı 10 Eksi
Hata şansı hiç yok gerçekten. 48 veya 58'de bozmuştum hastayım diye. Üzücü benim açımdan. Ne bileyim ayda 1 gün telafi hakkı falan olsa. O hakkı Techolay sosyalde elde etmek için ana sayfada son yayınlanan makaleleri veya son yayınlanan Techolay YouTube videosunu ziyaret etmek zorunda olsak. Böylece anlamlı bir döngü olur sanıyorum.

Hata şansı hiç yok gerçekten. 48 veya 58'de bozmuştum hastayım diye. Üzücü benim açımdan. Ne bileyim ayda 1 gün telafi hakkı falan olsa. O hakkı Techolay sosyalde elde etmek için ana sayfada son yayınlanan makaleleri veya son yayınlanan Techolay YouTube videosunu ziyaret etmek zorunda olsak. Böylece anlamlı bir döngü olur sanıyorum.
Kesinlikle haklısın. Ama soyledigin sistem sanki "Anket doldur, para kazan." scami gibi olmuş :D Daha iyi bir sistem kullanabiliriz.

Çok detaylı yapmaya gerek yok bu tür şeyleri, yeşile benzemeye gerek yok yani. Sadece ayda 1-2 hak verilebilir mesela. Puan kasma falan boş iş bence eksiledim.