R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #1 Elimde 4 tane bilgisayar var. Biraz araştırdım server kurarak para kazanabiliyormuşuz. Nasıl yaparım? Bilgisi olan var mı?
Elimde 4 tane bilgisayar var. Biraz araştırdım server kurarak para kazanabiliyormuşuz. Nasıl yaparım? Bilgisi olan var mı?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.163 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 1 Mayıs 2025 #2 Dostum hevesini kırmayım ama öyle ha deyince para kazanabileceğin bir şey değil bu.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #3 845 dedi: Dostum hevesini kırmayım ama öyle ha deyince para kazanabileceğin bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Biliyorum dostum. Sadece sorduk.
845 dedi: Dostum hevesini kırmayım ama öyle ha deyince para kazanabileceğin bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Biliyorum dostum. Sadece sorduk.
Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 1 Mayıs 2025 #4 Silinen üye dedi: Biliyorum dostum. Sadece sorduk. Genişletmek için tıkla... Ne serveri? Ne için?
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 681 Makaleler 3 Çözümler 11 Beğeniler 498 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #5 Server'ı ne üzerine kuracaksın?
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #6 Black Plague dedi: Ne serveri? Ne için? Genişletmek için tıkla... MNakruf dedi: Server'ı ne üzerine kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Ne üzerine kurmalıyım? Sıfır deneyim var.
Black Plague dedi: Ne serveri? Ne için? Genişletmek için tıkla... MNakruf dedi: Server'ı ne üzerine kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Ne üzerine kurmalıyım? Sıfır deneyim var.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 681 Makaleler 3 Çözümler 11 Beğeniler 498 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #7 Silinen üye dedi: Ne üzerine kurmalıyım? Sıfır deneyim var. Genişletmek için tıkla... Oyun için kurabilirsin, forum için kurabilirsin, kişisel olarak kurabilirsin. Sana kalmış
Silinen üye dedi: Ne üzerine kurmalıyım? Sıfır deneyim var. Genişletmek için tıkla... Oyun için kurabilirsin, forum için kurabilirsin, kişisel olarak kurabilirsin. Sana kalmış
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #8 MNakruf dedi: Oyun için kurabilirsin, forum için kurabilirsin, kişisel olarak kurabilirsin. Sana kalmış. Genişletmek için tıkla... En uygunu hangisi olur? Rehberlik yapın.
MNakruf dedi: Oyun için kurabilirsin, forum için kurabilirsin, kişisel olarak kurabilirsin. Sana kalmış. Genişletmek için tıkla... En uygunu hangisi olur? Rehberlik yapın.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 681 Makaleler 3 Çözümler 11 Beğeniler 498 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #9 Silinen üye dedi: En uygunu hangisi olur? Rehberlik yapın. Genişletmek için tıkla... Para kazanmayı çok istiyorsan oyun sunucusu yapabilirsin. Ama önce araştır. Silinen üye dedi: Rehberlik yapın. Genişletmek için tıkla... Emir vermezsen sevinirim.
Silinen üye dedi: En uygunu hangisi olur? Rehberlik yapın. Genişletmek için tıkla... Para kazanmayı çok istiyorsan oyun sunucusu yapabilirsin. Ama önce araştır. Silinen üye dedi: Rehberlik yapın. Genişletmek için tıkla... Emir vermezsen sevinirim.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Mayıs 2025 #10 MNakruf dedi: Para kazanmayı çok istiyorsan oyun sunucusu yapabilirsin. Ama önce araştır. Emir vermezsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu emir değildi zaten. Minecraft sunucusu olabilir değil mi?
MNakruf dedi: Para kazanmayı çok istiyorsan oyun sunucusu yapabilirsin. Ama önce araştır. Emir vermezsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu emir değildi zaten. Minecraft sunucusu olabilir değil mi?