ServisPoint ekran kartı arızasını Valorant ile test ediyor

Emin ol hepsi böyle, ülkede adamakıllı bu işi yapanı çok nadir bulursunuz.

Evet TR'de sorun bilgisizlikten kaynaklandığı için yapılan iş Max bu oluyor, Omen kullanırken termal macun değişimi yapıştırıp yollamışlardı sensör sorununa bir de ucuz termal macun koymuşlar bozuk olan laptop bozuk olduğu yetmedi bir de sıcak çalışmaya başlamıştı. Kimsenin ne yaptığından haberi yok bu ülkede.

Edit: Adamlara not defterine hangi durumda hangi yük altında olduğunu nasıl geçici düzeldiğini nelerin çözemediğini her şeyi yazıp gönderdim arkadaşlar ilkokul terk oldukları veya olmaları gerektiği için okuma zahmetinde bulunmamışlar.

Hocam kart 2 aylık termal ped sıkıntılı ise değişsinler, ben yapsam garantiden çıkar.

Dostum Valorant ile test yapan adama bunu nasıl anlatacaksın boş ver iade ver geçsin yeni kartlar geldi zaten. Piyasadan alt bir fiyata aldıysan değişim iste tekrar.

Yani ülkede bu işleri rahatça ve profesyonelce yapabilecek, diplomalı veya diplomasız çok fazla insan olmasına rağmen neden böyle kişiler veya neden böyle tercihler bilemedim.

Yani ülkede bu işleri rahatça ve profesyonelce yapabilecek, diplomalı veya diplomasız çok fazla insan olmasına rağmen neden böyle kişiler veya neden böyle tercihler bilemedim.

Servis pointi aradım ve ASUS ekran kartım olduğunu söylediğimde, oldukça saçma bir ses tonuyla “bizi ilgilendirmez, ASUS'u ara” dediler. Bilgi vermek bile istemediler, hatta konuşturmadılar.

Servis pointi aradım ve ASUS ekran kartım olduğunu söylediğimde, oldukça saçma bir ses tonuyla “bizi ilgilendirmez, ASUS'u ara” dediler. Bilgi vermek bile istemediler, hatta konuşturmadılar.
Ya işte bak, telefonda yanlış kelime söylememizi bekliyorlar sanki, ASUS'un yetkili servisi burda kimse o ilgilenicek, başta niye ekran kartını aldınız o halde?

Belli ki kartta ciddi akım arızası var. Mosfetlerde sıkıntı var gibi gözüküyor. Böyle adamları alıyorlar teknik servislere torpille. Sonuçta böyle mağduriyet yaşıyorsunuz. Yazık. Bu tür konuları gördükçe içim acıyor. Çok param olursa büyük bir teknik servis ağı kuracağım, milleti saf yerine koymayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg mobile ile test komik bir durum valla

Bu saçmalıkların artık dozu kaçtı, nereye kadar böyle sürecek bilemiyorum. Ülkede, yazılım ya da donanım alanlarına gerçekten ilgisi veya hevesi olmadığı halde sadece popüler diye bu bölümleri okuyan binlerce insan var. “bilgisayarcıyım” diye ortalıkta dolaşıp, sormadan insanlara crackli Windows kuran, güncel teknolojilerden habersiz kişileri saymıyorum bile.

Şahsi fikrimce, hem Türkiye'de hem dünyada bu alanlara beklentiyle ama ilgisizce giren insan sayısının artması, tüketicilere doğrudan zarar veriyor. Oyunlarda/uygulamalarda optimizasyon eksikliği, sistematik hatalar ve özen gösterilmeyen sanat stilleri bunun açık göstergeleri.

Ülkemizde mühendislik bölümleri popüler olduğu için bu sorun bizde daha da ağır yaşanıyor. Sadece iş bulmak için mezun olanlar, işi gerçekten bilenleri gölgede bırakıyor.

Zaten Microsoft gibi dev şirketler bile artık 1 yıldan fazla sözleşme yapmıyor. Çünkü işçi haklarından, tazminat yükümlülüğünden ve diğer sosyal sorumluluklardan kaçmak istiyorlar. Bu sistem onlara aynı zamanda esneklik sağlıyor. Ancak niteliksiz çalışan bolluğu, bu düzeni daha da teşvik ediyor. Sonuçta olan yine bilinçli tüketiciye ve gerçekten yetkin olan emekçilere oluyor.

Çok doğru ancak iş işten geçti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…