Detaylar
Kim cevapladı?Altair
Yetkin
0800 621 2171. bu numarayla Amazon'a ulaşın.
Durumu belirtirseniz size ne yapılabileceğini söyleyip yardımcı olurlar.
İade, değişim, para iadesi vs.
Hocam stok yok dediler değişim yapamadıklarını 2 ocağa kadar stok gelirse arayıp değişim yapabileceğimi söyledilerde stok var gözüküyor sitede.
Hocam bu numaradan aramadım direkt sorun belirtip daha çok yardıma ihtiyacım var gibi bir şeye basıp oradan beni aramalarını söyledim.
Hocam yine aynı daha fazla yardıma ihtiyacım var kısmından aranmasını istedim stok var mış ama Amazon'dan değil de ince hesaptan stok var mış iade talebi oluşturucaklarını ve ürün stoka girince aradaki fiyat farkını iade edeceklerini söylediler nasıl oluyor bu bir bilginiz var mı?
Son düzenleme:
Veyt
Uzman
Aynı olay zaten sıkıntı yok.Hocam bu numaradan aramadım direkt sorun belirtip daha çok yardıma ihtiyacım var gibi bir şeye basıp oradan beni aramalarını söyledim.
Olayı tam anlayamadım. Kısmi para iadesi mi yapacaklar?Hocam yine aynı daha fazla yardıma ihtiyacım var kısmından aranmasını istedim stok var mış ama Amazon'dan değil de ince hesaptan stok var mış iade talebi oluşturucaklarını ve ürün stoka girince aradaki fiyat farkını iade edeceklerini söylediler nasıl oluyor bu bir bilginiz var mı?
Ürünü ne zaman aldınız?
Direkt iade edebilirseniz daha iyi olur sizin için.
Altair
Yetkin
Aynı olay zaten sıkıntı yok.
Olayı tam anlayamadım. Kısmı para iadesi mi yapacaklar?
Ürünü ne zaman aldınız?
Hocam ürünü 2 Aralıkta aldım aldığımda 16 700 TL fiyatı vardı şu anda stokları yok stoka geldiğinde büyük ihtimal 18 bin TL falan olacak şöyle dediler iade talebi oluşturalım sen ürünü gönder sonra tekrar satıl al ürünü bizde aradaki farkı sana iade edelim dediler.
Aynı olay zaten sıkıntı yok.
Olayı tam anlayamadım. Kısmı para iadesi mi yapacaklar?
Ürünü ne zaman aldınız?
Direkt iade edebilirseniz daha iyi olur sizin için.
Hocam bende pek güvenemedim açıkçası bir de stoka gelmişse ben niye iade ediyorum direkt değişim yapayım : D sormam saçma oldu biraz yeni fark ettim.
D4C
Uzman
Stok amazona gelmemiş stok incehesapta var. Kartı iade edip incehesapdan almanızı istiyorlar galiba. Aradaki fiyat farkını da size iade edecekler.Hocam bende pek güvenemedim açıkçası bir de stoka gelmişse ben niye iade ediyorum direkt değişim yapayım : D
SpeedBeast34
Üstün
Ürünün bir fanı kusurlu çıktı, nasıl değişim talep edebilirim?
Siparişlere girip ekran kartını açıyorsun, iade/değişim bölümünden kusurlu seçip değişim talebi oluşturuyorsun. Amazon yenisini gönderiyor, kusurluyu ücretsiz kargoyla geri yolluyorsun.
Altair
Yetkin
Stok amazona gelmemiş stok İncehesap'ta var. Kartı iade edip İncehesap'dan almanızı istiyorlar galiba. Aradaki fiyat farkını da size iade edecekler.
Hocam 2 ocağa kadar süre var Amazon'un stokunun yenilenmesini bekleyeceğim.
Veyt
Uzman
Amazon bunu yapabilir diye düşünüyorum. Sizin ürünü aldığınız satıcı sanırım amazondu. Ürünü direkt iade edin bence ama talebi müşteri hizmetleri ile konuşarak yapın. Talep içine fiyat farkını ödeyeceklerini belirtsinler. İadeniz ve para iadesi hemen ulaşamayabilir ama bunu göz önünde bulundurun.Hocam ürünü 2 Aralıkta aldım aldığımda 16 700 TL fiyatı vardı şu anda stokları yok stoka geldiğinde büyük ihtimal 18 bin TL falan olacak şöyle dediler iade talebi oluşturalım sen ürünü gönder sonra tekrar satıl al ürünü bizde aradaki farkı sana iade edelim dediler.
Hocam bende pek güvenemedim açıkçası bir de stoka gelmişse ben niye iade ediyorum direkt değişim yapayım : D sormam saçma oldu biraz yeni fark ettim.
Altair
Yetkin
Amazon bunu yapabilir diye düşünüyorum. Sizin ürünü aldığınız satıcı sanırım Amazon'du. Ürünü direkt iade edin bence ama talebi müşteri hizmetleri ile konuşarak yapın. Talep içine fiyat farkını ödeyeceklerini belirtsinler. İadeniz ve para iadesi hemen ulaşamayabilir ama bunu göz önünde bulundurun.
Hocam anlamadım şimdi şu anki fiyatınımı ödeyecekler yoksa ben şu anki fiyatıyla ödeycem adamlarda fiyat farkını gerimi yollıyacak.