cakiiiiiii3

Uzman
Servis ekran kartını değiştireceğiz dedi 1 hafta önce. Hala ses yok. Gigabyte RX 7700 XT ekran kartı. ServisPoint'e götürmüştüm. Deneyimi olan varsa anlatabilir mi ne kadar sürecek? Telefonları açmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis ekran kartını değiştireceğiz dedi 1 hafta önce. Hala ses yok. Gigabyte RX 7700 XT ekran kartı. ServisPoint'e götürmüştüm. Deneyimi olan varsa anlatabilir mi ne kadar sürecek? Telefonları açmıyorlar.
Gigabyte ve rezil teknik servisi... Zorlayacaksınız efendim, açana kadar zorlayacaksınız. Bunlar insanlıktan veya nezaketten anlamıyor.

Gigabyte ve rezil teknik servisi... Zorlayacaksınız efendim, açana kadar zorlayacaksınız. Bunlar insanlıktan veya nezaketten anlamıyor.
3 Kere gitti 3 undede pubg test edilmiş. Harika cidden reziller
Birebir 7700 XT alacaksın değil mi geri? Heyecanla takip ediyorum gelişmeleri.
Birebir alacakmisim herhalde. Sorun büyük ihtimallede devam edecek.
Klasik ServisPoint. En rezil teknik servislerden birisidir.
Cidden öyle
Darlamaya devam yakınsa gidin yerlerinde ziyaret edin hatta.
45 dk uzaklıkta metro ile gidersem.

Yok servise götürdüğümde tarih 23 haziranda 2 ay geçecek 2 ay. Şimdi gelirse sorun yüksek ihtimalle devam edecek. Gidicdm arkadaşımın yanında onun sisteminde takicam eğer devam ederse diyeceğim ya bunu alın paramı verin ya da şikayet edeceğim diye yeter artık. Rezil hepsi acmiyorlarda telefonu.

Bu arada şikayetini YouTube'da, X'de, Instagram'da hatta TikTok'da dile getirip video çekersen sürecin daha da hızlanacağını düşünüyorum. Şikayetvar'a da yazarsın, aklına gelen tüm forumlarda bunları paylaşırsın.

Bu arada şikayetini YouTube'da, X'de, Instagram'da hatta TikTok'da dile getirip video çekersen sürecin daha da hızlanacağını düşünüyorum. Şikayetvar'a da yazarsın, aklına gelen tüm forumlarda bunları paylaşırsın.
Şikayet vara yazdım. Tiktoga fln bulasmayacagim. Yarın bir daha arayacağım acarlarsada ağır konuşacağım biraz. Saygıyı bozmadan ama aksi ve ters onu istiyorlar çünkü. Hele bi o sorun çözülmüş olmasın ki cozulmemistir çünkü kronik gibi bir şey amdde.

Ürünü satana kadar her şey iyi sattıktan sonra ulaşmak imkansız. Zorlayın hem de bayağı zorlayın insanlıktan anlamaz bunlar.