Merhaba arkadaşlar sorun başlıktaki gibi. HP Victus 16 laptop FN tuşuna basılı tutmayana kadar ses açma kapama çalışmıyor. Ben direkt ses açmak istediğimde açılsın istiyorum, FN tuşu ile uğraşmak istemiyorum. Çözümü var mı acaba?
Herkese merhaba, bugün sosyalde konulara bakarken FN tuşuna basmadan F tuşları nasıl kullanılır diye konu gördüm ben de kendi bilgisayarımda denedim eğer sizde FN tuşuna basmadan F tuşlarını kullanmak istiyorsanız adımlar şöyle:
İlk olarak BIOS'a giriyoruz F2 veya delete
Daha sonra Configuration'a giriyoruz hotkey Mode'yi buluyoruz
Ve entere basıyoruz.
Enable'den Disable'ye basıyoruz F10'a basıp kaydediyoruz ve çıkıyoruz işlem bu kadar
Not: Ses kısma ses arttırma parlaklık kısma gibi kısayolları FN basarak kullanabilirsiniz.
Microsoft PowerToys is a set of utilities for power users to tune and streamline their Windows experiences for greater productivity. For more info on PowerToys overviews and guides, or any other tools and resources for Windows development environments, head over to docs.microsoft.com!
apps.microsoft.com
Microsoft PowerToys adlı uygulamanın Klavye Yöneticisi özelliğiyle multimedya tuş ataması yapabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar sorun başlıktaki gibi. HP Victus 16 laptop FN tuşuna basılı tutmayana kadar ses açma kapama çalışmıyor. Ben direkt ses açmak istediğimde açılsın istiyorum, FN tuşu ile uğraşmak istemiyorum. Çözümü var mı acaba?