Ses çıkaran komşu nereye şikayet edilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10747
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
  • Etiketler Etiketler
    ses şikayet

10747

Becerikli
Oturduğum bina ile yan bina büyük ihtimalle 2 duvar örülmeden (yani benim evimin duvarı yan apartmanın duvarıyla aynı) yapılmış. Bu ayarsız komşular gece 1'den sonra aktif oluyor. Çocukları da aynı şekilde, yaşı küçük (çıkardığı seslere bakılırsa 4-5 yaşında). Neyse efendim bu komşularımın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum. Size bir örnek vereyim: Sanırım doğum günü kutluyorlar; çocuğun babası ''İyi ki doğdun oğlum.'' cümlesini gece 12.30 sıralarında çocuğuna yaklaşık 45-50 defa tekrarlayarak bağırarak susmadan söyledi. Aradan bir 10-15 dakika geçti. Evin içinde kıyamet koptu. Kadın bağırıyor, adam bağırıyor, çocuk ağlıyor... Kadın adama ''Bırak çocuğu, öldüreceksin!'' diye defalarca söyledi. Yani şimdi polis çağırmak istiyorum, her şeyi anlatıp olay büyür beni tanık olarak vs. alırlar, bunlara zaten bir şey olmaz güncel adalet sistemimizde. Uğraşmak istemiyorum anlatabildim mi? Ne yapmam lazım benim, Aile Bakanlığı'na yazı mı göndereyim, polis mi çağırayım, ne yapayım?

Ha şunu da yazayım: Bugün yine bağıra bağıra konuşuyorlar, çocuğuna falan bağırıyorlar. Duvara 3-4 defa vurdum. Kadın da karşılık verdi, bayağı vurdu, bağırarak da; ''Elim acıdı şe******ler yüzünden.'' dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şiddet olayı var hem de çocuğa şiddet gösteriyorlar. Ağır bir biçimde hem de. Kendi rahatlığımı bozmasını geçtim çocuğa üzülüyorum. Ağlamadığı gün yok. Hem vicdanımı hem bedenimi oldukça rahatsız ediyor bu durum.

Bir ses kaydı gibi bir kanıtınız olsun hocam öncelikle gerisi konusunda bir şey bilmiyorum ne yaparlar ne ederler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt