LA Knight
Üstün
Gün içinde TT aradı aboneliği devam ettirmem için. İlk başta 100 MBPS paketinizi "900 küsürden 750'ye düşürdük 200 TL indirim dediler." Sonra Turkcell ile devam edeceğim daha iyi şartları var dediğimde bir de şöyle bir paketimiz var "900 küsürden 400 tl indirimle 18 ay sabit 529 TL'ye 100 MBPS alabilirsiniz." dedi MH. Ahahha Turkcell geçiyorum deyince nasıl tutuştuysa artık. İlk başta gelip de 500 küsürlük tarifeyi sunmayıp kazıklamaya çalıştı. Kadına aynen bu şekilde sordum "Neden bana ilk teklifin olarak avantajlıyı sunmadın?" diye kadın cevap vermek yerine Turkcell geçerseniz sizin problemleriniz 2.plana atılacak dedi. Velhasıl kelam teklifi tabii ki kabul etmedim TT'nin paketimi kısıtlamasından. Şuan 449 TL ödüyordum. Adamlar sadece 80 TL zâm ile devam etmeye razı oldular
.
Eğer sözleşmeniz yaklaşıyorsa arayan kişiye bir palavra bile atarak daha iyi teklif alma şansınız var yani. Alamazsanız da zaten tarifeler sabit yani.
Eğer sözleşmeniz yaklaşıyorsa arayan kişiye bir palavra bile atarak daha iyi teklif alma şansınız var yani. Alamazsanız da zaten tarifeler sabit yani.