Bilgisayarımda genellikle oyun oynarken bir sorunla karşılaşıyorum. Ekran bir anda gidiyor ve fanlar çok yüksek sesle çalışmaya başlıyor. Bu olduğunda, başlarda ses gelmeye devam ediyor ama bir süre sonra bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor. DDU ve format atmayı denedim maalesef çözülmedi.
Bilgisayarımda genellikle oyun oynarken bir sorunla karşılaşıyorum. Ekran bir anda gidiyor ve fanlar çok yüksek sesle çalışmaya başlıyor. Bu olduğunda, başlarda ses gelmeye devam ediyor ama bir süre sonra bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor. DDU ve format atmayı denedim maalesef çözülmedi.
Sıcaklık sorunu, RAM sorunu vesa PSU kaynaklı bir sorun olabilir gibi geldi bana.
Sıcaklıkları kontrol edin, OCCT ile RAM testi yapın. Sıcaklıklar normal ise RAM frekanslarını değiştirmeyi deneyin, eski işlemcilere haddinden fazla RAM OC denerken tam olarak bunu yaşıyordum, ekran gidiyor ama oyun veya video her ne varsa bir süre normal akmaya devam ediyordu.
Ek olarak minidump okumayı bilen bir arkadaş daha net yardımcı olacaktır maalesef ben pek anlamıyorum.