Ses yapan komşu için ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8333
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    ses yapılır

8333

Deneyimli
Merhabalar, alt kattaki komşunun evinde 80-85 yaşında bir teyze var. Bildiğim kadarıyla yürüyemiyor ve bazı ihtiyaçlarını göremiyor. Kızına bağırıp duruyor. Kızı da hayırsızın teki, annesinin sesini duymamasının imkanı yok ama bakmıyor. Saat gecenin 3`ü oldu kadın hâlâ bağırıyor. Bastonu yere vurup ses yapıyor. Yaşlı kadın, bir şey de demek istemiyorum ama böyle de olmaz. Binayı ayağa kaldırdı, kızı hâlâ bakmıyor. Tam uyudum kadının sesine uyandım. Bu arada sadece bugün özelinde değil, her gün oluyor ama normalde kadın 30 dakika bağırıyor sonra bakıyorlar. Kadın 2.5 saattir bağırıyor hâlâ bakmadılar. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanda normal böyle şeyler. Ya konuşarak anlaşacaksın ki hiç olanak vermiyorum ya da paran varsa ses yalıtımı yaptıracaksın.
Tavan için durum nasıl işler bilmiyorum.

Konuşmayı denediniz mi? Bence bir konuşun düzgünce, olmazsa bina yönetimine şikayet edin.

Konuşmayı denediniz mi? Bence bir konuşun düzgünce, olmazsa bina yönetimine şikayet edin.
Hocam daha önce de sorun yaşamıştım, düzgün konuşarak anlaşılan insanlar değil. Bina da 22 - 23 yaşında bina. Bir kaç yıl içinde yıkılması bekleniyor. Yönetim daha önce kurulmamış, yakın zamanda yıkılacağı içinde kurulmuyor.

Apartmanda normal böyle şeyler. Ya konuşarak anlaşacaksın ki hiç olanak vermiyorum ya da paran varsa ses yalıtımı yaptıracaksın.
Tavan için durum nasıl işler bilmiyorum.
Hocam ne olursa olsun gecenin 3'ünde böyle bir ses normal değil. Başkasının gürültüsü için yalıtım yaptırmak açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…