Makaleler
1
Olay Gaziantep'te yaşanıyor. Bir tane vicdansız sokakta oyun oynarken gürültü yaptığı gerekçesiyle 10 yaşındaki Emir Baki'yi pompalı tüfekle göğsünden vurarak öldürüyor.

Yapılan duruşmaların ardından katilin ifadesi ise:

"Çocukları Suriyeli zannediyordum. Türk çocukların bu kadar terbiyesiz olduğunu düşünmedim."

İfadesine hiç inanmadım kendini kurtarmak için böyle bir şey demiş, daha da batmış. Annesine çok üzüldüm internet üzerinden adalet arıyor.

X hesabınız varsa #EmirbakiBayındıriçinadalet yazarsanız daha detaylı paylaşımları görürsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriyeliler sevilmiyor olabilir. Ancak bu vicdani bir mesele. Oradaki çocuk Amerikalı'da olabilirdi. Ses yaptığı için çocuk mu öldürülür? Daha doğrusu çocuk öldürülür mü? Yüksek ihtimalle şahısın öfke sorunları veya psikolojik sıkıntıları vardır.

Umarım en kısa sürede adalet yerini bulur.

Şansa kadere yaşıyoruz. Bu cahil kisi yanlislikla yolda carpissak bizide ceker vururdu. Gürültü bahane olmus. Çocuk onlar her turlu gurultuyu yapar sokak kamu malidir. Her çocuk oynarken gurultu yapar. Allah ailesine sabirlar versin. Allah rahmet eylesin. :(

Neden hiç guzel bir şey olmamasina ragmen insanlar inatla degisim istemiyor hayret dogrusu. Her yil toplumsal ve ekonomik olarak cok cok daha kotuye gidiyoruz artik bir seyelrin degisme zamani geldi geciyor. Benim gencligim gitti, is aramaktan ise girip duzen kurma hayalinden bile vazgectim. Artik degisim sart. Toplum olarak duzelmemiz icin oncelikle ekonominin duzelmesi lazim. Hindistan gibi olduk ciktik ya. Saclarim beyazlamaya basladi artik dayanamiyorum. Haberlerde goruyoruz su sirket su kadar kâr etti, yok merkez bankasi en buyuk rezerve sahip oldu vs. peki bize ne faydasi var? Toplumun alt gelirli insanlarina yansitamadiktan parasi olanin daha cok para kazanmasindan baska ne faydasi var? Mahvolduk...

Yok ya bu ülke artık tamamen bitmiş çürümüş durumda. Cahillik vardı eskiden ama alım gücü iyiydi millet bir şeylere sahip olabiliyordu. Ama 23 yılın ardından basit şeyler yiyecekler bile acayip pahalı. Tabii ekonomi de bozuyor ama suriyeliler arapları doldurdular masuz etnik yapıyı bozmak için ülkedeki. Eskiden kimse kimseye hangi dindensin ırktansın demezdi böyle bir şey yoktu malum kişi parça parça en küçük parçalara böldü. Bir de teröristleri baş tacı yaptı. Pek durdurulabileceğini de sanmıyorum. Seçimler de kaldırılır tek başına güder artık. Günümüzde savaşlar da başladı herkesin başkasının toprağında gözü var. Hadi hayırlısı uyanana.