KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 14 Mayıs 2025 #11 RockyHighway79 dedi: Sesin gerçekten o kadar kötü mü? Şarkı söylediğin bir video kayıt falan varsa atabilir misin? Kötüyse kötü diyelim dürüste sende düzeltebildiğin kadar düzeltmeye çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Nereden atacağım? Forumda ses atma yok diye biliyorum ama başka bir yerden at derseniz atarım.
RockyHighway79 dedi: Sesin gerçekten o kadar kötü mü? Şarkı söylediğin bir video kayıt falan varsa atabilir misin? Kötüyse kötü diyelim dürüste sende düzeltebildiğin kadar düzeltmeye çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Nereden atacağım? Forumda ses atma yok diye biliyorum ama başka bir yerden at derseniz atarım.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 16 Beğeniler 1.260 Yer İstanbul 14 Mayıs 2025 #12 Uranos dedi: Nereden atacağım? Forumda ses atma yok diye biliyorum ama başka bir yerden at derseniz atarım. Genişletmek için tıkla... YouTube'a liste dışı olarak yükleyip atabilirsin.
Uranos dedi: Nereden atacağım? Forumda ses atma yok diye biliyorum ama başka bir yerden at derseniz atarım. Genişletmek için tıkla... YouTube'a liste dışı olarak yükleyip atabilirsin.
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Beğeniler 189 14 Mayıs 2025 #13 Her sesin farklı özellikleri mevcut. Neye göre iyi ve neye göre kötüsün? Ve eğer bir hedefin varsa evet sesini değiştirmen mümkün.
Her sesin farklı özellikleri mevcut. Neye göre iyi ve neye göre kötüsün? Ve eğer bir hedefin varsa evet sesini değiştirmen mümkün.