Arkadaşlar merhaba, GoodbyeDPI veya Recep ağabeyin söylediği birkaç diğer yöntemden laptopta kablosuz bağlantı ile Discord'a girmeye çalıştım ama olmuyor. Biz de arkadaşlarla uzun süredir Steam sesli sohbet kullanıyoruz ama son zamanlarda çok fazla "Bağlanıyor." olarak kalıyor ses kanalları. Yani iki sorum var: Kablosuz bağlantıyla Discord'a girmek mümkün mü, eğer mümkünse nasıl yaparız? Ve Steam sesli sohbetin bu sorunu neden kaynaklanıyor, nasıl çözerim?
Grup sesli sohbetlerinde de, özel aramalarda da aynı sorunu yaşıyorum. Arama gerçekleştiriliyor veya sesli sohbet odasına giriyorum ama bağlanıyor kısmında kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Benden kaynaklı mıdır yoksa Steam'in genel sorunu mudur?
Arkadaşımı arıyorum ve bu şekilde kalıyor, dün sabaha kadar sıkıntı yoktu. İkimiz de PC'ye reset atıp geldik, birden bağlanamamaya başladı. 1 gündür böyle; DPI açtık öyle denedik, yine yok. Arayınca ona bildirim gitmiyor, o arayınca bana bildirim gelmiyor. Steam servisleri mi çöktü?
Arkadaşlar merhaba, GoodbyeDPI veya Recep ağabeyin söylediği birkaç diğer yöntemden laptopta kablosuz bağlantı ile Discord'a girmeye çalıştım ama olmuyor. Biz de arkadaşlarla uzun süredir Steam sesli sohbet kullanıyoruz ama son zamanlarda çok fazla "Bağlanıyor." olarak kalıyor ses kanalları. Yani iki sorum var: Kablosuz bağlantıyla Discord'a girmek mümkün mü, eğer mümkünse nasıl yaparız? Ve Steam sesli sohbetin bu sorunu neden kaynaklanıyor, nasıl çözerim?
Bende 3 haftadır böyleydi. Daha demin düzeldi. Bir an çevrimdışı yaptı Steam beni. Sonra düzeldi. Tek sorun çevrimdışı yaptığında son aktiflik 2 saat önce diyordu ama CS2'den yeni çıkmıştım.
Splitwire kullandım ben, öncesinde Discord'u tamamen kaldırdım. Daha sonra Splitwire Onarım sekmesinden Discord PTB yükleyi seçtim, onu yüklerken kendince ByeDPI ayarını da kuruyor. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. 2 Gündür bende de sorun vardı.