MAMORIES

Uzman
Merhaba arkadaşlar, kaliteli sessiz bir klavye arıyorum. Boyutu ve diğer özellikleri fark etmez. İnternetteki incelemelerin çoğu sponsorlu olduğu için gerçek kullanıcı önerisi için konu oluşturma ihtiyacı duydum. Bütçe sorun değil, F/P olması şart değil. Sorunsuz, uzun yıllarca kullanacağım kaliteli ve en önemli tek istediğim özelliği sessiz olan bir klavye arıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
"Sessiz" istendiği için membrane önermek daha mantıklı değil mi? Mekanik klavyenin Switch'i sessiz olsa bile kasaya vurma sesı tıkır tıkır çıkyıor her halükarda.

Bu klavye bayağı bir sessiz. Sıkça tavsiye ediyorum. Sitede zaten sesi var. Ama konu sahibi biraz daha sessiz bir şey isterse o zaman membran önerebilirim.

Bu klavye bayağı bir sessiz. Sıkça tavsiye ediyorum. Sitede zaten sesi var. Ama konu sahibi biraz daha sessiz bir şey isterse o zaman membran önerebilirim.

Tercihen daha malzeme ve hissiyatı kaliteli olacağını düşündüğüm için mekanik veya manyetik arıyorum. Chilkey ND75'ten çok daha sessiz switchlere sahip klavyelerin inceleme videolarına baktım. Akko penguin silent tactile switchleri gibi sizce daha sessiz ve kaliteli markalar varsa bildiğiniz önerilerinizi bekliyorum.