Detaylar
Kim cevapladı?Masanın arkasına veya monitörün arkasına RGB LED yapıştırabilirsin.
Spartan
Başarılı
Direk monitör ışığı falan al temu'dan en iyi aydınlatma.
Direk monitör ışığı falan al Temu'dan en iyi aydınlatma.
Monitör ışığım var monitör kasası kalın olduğu için oturmuyor.
Spartan
Başarılı
Profilimdeki setup fotoğrafları sadece monitör ışığı aydınlatmasında çekildi. Tabii ki daha Pro. Çekimlerde ekstra ışığa ihtiyacın olur ama Setup'ı daha o seviyede genişletmediğin için şu an tek ihtiyacın bir monitör ışığı.
İstersen çift taraflı bant ile yapıştırmayı dene. Arka kasasına yapıştırırsan sorun olacağını sanmam ama emin değilim.
Monitör ışığım var monitör kasası kalın olduğu için oturmuyor.
İstersen çift taraflı bant ile yapıştırmayı dene. Arka kasasına yapıştırırsan sorun olacağını sanmam ama emin değilim.
cartel
Yetkin
Setupun arkasına 2 tane bundan alırsanız baya iyi olur.
Duvarın da çok boş kalmış.
Profilimdeki setup fotoğrafları sadece monitör ışığı aydınlatmasında çekildi. Tabii ki daha Pro. Çekimlerde ekstra ışığa ihtiyacın olur ama Setup'ı daha o seviyede genişletmediğin için şu an tek ihtiyacın bir monitör ışığı.
Çift taraflı bantla tutuyorum ama tam oturmuyor istediğim gibi ondan kenarda duruyor.
Setupun arkasına 2 tane bundan alırsanız bayağı iyi olur.
Duvarın da çok boş kalmış.
Kral duvar cok boş bu fotoğraf koyduğumdan almaya düşünüyorum ve önerdiğin ışık fotoğraftakının aynısımı TikTok'da görmustum.
Dosya Ekleri
cartel
Yetkin
Evet hocam attığınız setupta o ışık kullanılıyor. Ama 2 tane almanızı öneririm. 1 tanesinin yetmediğini söylemişlerdi.Kral duvar cok boş bu fotoğraf koyduğumdan almaya düşünüyorum ve önerdiğin ışık fotoğraftakinin aynısı mı TikTok'da görmustum.
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-