Eki Görüntüle 276216

Setup'ım şu anda böyle; laptopu monitöre bağladım. Başka şehre üniversiteye giderim diye laptop aldım 2 sene önce ama kendi şehrimde okuyorum, çok gerek kalmadı.

Neyse ki performansından memnunum; rekabetçi oyunlar oynuyorum sadece. Kısaca özelliklerinden bahsetmem gerekirse şöyle:

Laptop: ASUS TUF A15 FA507NU RTX 4050 16 GB DDR5 AMD Ryzen 5 7535HS 1 TB M.2 SSD.

Monitör: ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27" 1080p 180 Hz 1 ms Fast IPS.

Klavye: ASUS ROG STRIX Scope 2 96 RX Wireless.

Mouse: ASUS ROG STRIX Gladius 3 Wireless Aimpoint.

Kulaklık: HyperX Cloud 3 Wired.

Sizce şu anda sisteme ne ekleyebilirim?

Ekipmanlarımı yeniledim; sizce durumu şu anda nasıl, setup'ın? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada birçok oyunda frame gen ve DLSS sayesinde 180 FPS alıyorum; monitör o konuda yetiyor yani. Parçalarımın neredeyse hepsi ASUS.
Ben olsaydım laptop'ı kasa yapardım galiba.

Eki Görüntüle 276216

Setup'ım şu anda böyle; laptopu monitöre bağladım. Başka şehre üniversiteye giderim diye laptop aldım 2 sene önce ama kendi şehrimde okuyorum, çok gerek kalmadı.

Neyse ki performansından memnunum; rekabetçi oyunlar oynuyorum sadece. Kısaca özelliklerinden bahsetmem gerekirse şöyle:

Laptop: ASUS TUF A15 FA507NU RTX 4050 16 GB DDR5 AMD Ryzen 5 7535HS 1 TB M.2 SSD.

Monitör: ASUS TUF gaming VG279Q3A 27" 1080p 180 Hz 1 ms Fast IPS.

Mouse: ASUS ROG STRIX Gladius 3 Wireless aimpoint.

Kulaklık: HyperX Cloud 3 wired.

Ekipmanlarımı yeniledim; sizce durumu şu anda nasıl, Setup'ın? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada birçok oyunda frame gen ve DLSS sayesinde 180 FPS alıyorum; monitör o konuda yetiyor yani. Parçalarımın neredeyse hepsi ASUS.

Duvara pal petek ışıklardan eklenebilir.

Eki Görüntüle 276216

Monitör: ASUS TUF gaming VG279Q3A 27" 1080p 180 Hz 1 ms Fast IPS.

Mouse: ASUS ROG STRIX Gladius 3 Wireless aimpoint.

Kulaklık: HyperX Cloud 3 wired.

Ekipmanlarımı yeniledim; sizce durumu şu anda nasıl, Setup'ın? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada birçok oyunda frame gen ve DLSS sayesinde 180 FPS alıyorum; monitör o konuda yetiyor yani. Parçalarımın neredeyse hepsi ASUS.

Tıpatıp aynı mousepadi kullanıyoruz. Ben Amazon'dan almıştım kalitesini beğeniyorum.
Setup güzel en fazla monitör arkası oyuna göre ışık veren LED takabilirsiniz ama para yoksa gerek yok.