Setup'ım şu anlık nasıl?

Gayet güzel bence, şöyle fotoğraflar görünce keşke laptop yerine masaüstü alsaydım diyorum.

Mükemmel hocam vallahi çok özeniyorum böyle şeylere ama maddiyat olmayınca olmuyor acaba sistem ve ekipmanlarınızı yazabilir misiniz merak ettim de.

Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.

1. Ryzen 5 3600X işlemci.
2. ASUS Dual RTX 2060 EVO.
3. 2x16 Kingston HyperX RAM
4. B550MA
5- Frisby modelini bilmediğim bir kasa.
6- Corsair HS80 kulaklık.
7- Wraith W60.
8- Attack Shark R2 Magnezyum.
9- HyperX PulseFire Mat.
10- Samsung Odyssey G4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel işte daha ne olsun. Ben de güzel bir şey olacak diye yaptım ama pek iyi olamadı. Eros Flame'ler de gözümden kaçmadı oldukça sevdiğim bir parfümdür kendileri.

Yanına böyle sırıtmayacak küçük bir yan monitör de koy. Eksiksiz çok güzel olur.
Bir de kasayı biraz ayaklarından uzaklaştır. Sen ısınınca kasan da cayır cayır yanar

Gayet güzel işte daha ne olsun. Ben de güzel bir şey olacak diye yaptım ama pek iyi olamadı. Eros Flame'ler de gözümden kaçmadı oldukça sevdiğim bir parfümdür kendileri.
Teşekkür ederim hocam. Sizin sistemi de görmek isterim atarsanız çok mutlu olurum Eros Flame'ler gerçekten çok güzel ya katılıyorum

Yanına böyle sırıtmayacak küçük bir yan monitör de koy. Eksiksiz çok güzel olur.
Bir de kasayı biraz ayaklarından uzaklaştır. Sen ısınınca kasan da cayır cayır yanar
Teşekkürler hocam tavsiyeniz için. Aynı boyutlarda bir monitör alıp dikey koyabilirim belki.
Kasayı da uzaklaştıramıyorum ayaklarımdan genelde ayağım ısınıyor yapacak bir şey yok yeni masa gelene kadar aşağıda kalacak

Gayet guzel hocam, gule gule kullanin.
Çok teşekkür ederim hocam

Güzel olmuş, odayı kırmızı ışıklarla daha güzel hale getirebilirsin örnek olarak.

Bunu bulamayanlar var. Bence güzel. İyice para vermeye değmez. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…