Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Mükemmel hocam vallahi çok özeniyorum böyle şeylere ama maddiyat olmayınca olmuyor
acaba sistem ve ekipmanlarınızı yazabilir misiniz merak ettim de.
cartel
Yetkin
Gayet güzel bence, şöyle fotoğraflar görünce keşke laptop yerine masaüstü alsaydım diyorum.
Mükemmel hocam vallahi çok özeniyorum böyle şeylere ama maddiyat olmayınca olmuyoracaba sistem ve ekipmanlarınızı yazabilir misiniz merak ettim de.
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.
1. Ryzen 5 3600X işlemci.
2. ASUS Dual RTX 2060 EVO.
3. 2x16 Kingston HyperX RAM
4. B550MA
5- Frisby modelini bilmediğim bir kasa.
6- Corsair HS80 kulaklık.
7- Wraith W60.
8- Attack Shark R2 Magnezyum.
9- HyperX PulseFire Mat.
10- Samsung Odyssey G4.
Son düzenleyen: Moderatör:
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Gayet guzel hocam, gule gule kullanin.
Gayet güzel işte daha ne olsun. Ben de güzel bir şey olacak diye yaptım ama pek iyi olamadı. Eros Flame'ler de gözümden kaçmadı oldukça sevdiğim bir parfümdür kendileri.
cartel
Yetkin
Teşekkür ederim hocam. Sizin sistemi de görmek isterim atarsanız çok mutlu olurumGayet güzel işte daha ne olsun. Ben de güzel bir şey olacak diye yaptım ama pek iyi olamadı. Eros Flame'ler de gözümden kaçmadı oldukça sevdiğim bir parfümdür kendileri.
Teşekkürler hocam tavsiyeniz için. Aynı boyutlarda bir monitör alıp dikey koyabilirim belki.Yanına böyle sırıtmayacak küçük bir yan monitör de koy. Eksiksiz çok güzel olur.
Bir de kasayı biraz ayaklarından uzaklaştır. Sen ısınınca kasan da cayır cayır yanar![]()
Kasayı da uzaklaştıramıyorum ayaklarımdan genelde ayağım ısınıyor yapacak bir şey yok yeni masa gelene kadar aşağıda kalacak
Çok teşekkür ederim hocam

- Makaleler
- 6
Yakında yeni masa, yeni kasa, monitör kolu, kablo düzenlemesi, yeni ışıklandırma vs. her şeyi yapacağım. Şu anlık böyle. Şu anda nasıl sizce? Yeni mobilyalar, eşyalar geldiğinde tekrar paylaşacağım.
Eki Görüntüle 178611
Güzel olmuş, odayı kırmızı ışıklarla daha güzel hale getirebilirsin örnek olarak.
Bunu bulamayanlar var. Bence güzel. İyice para vermeye değmez. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.Yakında yeni masa, yeni kasa, monitör kolu, kablo düzenlemesi, yeni ışıklandırma vs. her şeyi yapacağım. Şu anlık böyle. Şu anda nasıl sizce? Yeni mobilyalar, eşyalar geldiğinde tekrar paylaşacağım.
Eki Görüntüle 178611