Teşekkür ederim hocam. Sizin sistemi de görmek isterim atarsanız çok mutlu olurum :)Eros Flame'ler gerçekten çok güzel ya katılıyorum

:D
1756333074159.webp

Senin setup daha iyi duruyor benimkine göre.

Senin setup daha iyi duruyor benimkine göre.
Kablo karmaşası ortadan kalksa yine de güzel olur hocam. Bide monitör standı kullanabilirsiniz. Güzel sonuçlar çıkar yani :)

Güzel olmuş, odayı kırmızı ışıklarla daha güzel hale getirebilirsin örnek olarak.
Teşekkür ederim hocam :) Kırmızı ışığım vardı fakat bozuldu. Yeni masa gelince hepsini tamamlarım.
Bunu bulamayanlar var. Bence güzel. İyice para vermeye değmez. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.
Teşekkür ederim hocam :) Masam baya eskidi bir de artık çok küçük gelmeye başladı. Monitör raflardan dolayı arkaya doğru gidemiyor. Bu sebepten değişiyorum. Estetik için de monitör kolu ve kasa alacağım.

Kablo karmaşası ortadan kalksa yine de güzel olur hocam. Bir de monitör standı kullanabilirsiniz. Güzel sonuçlar çıkar yani :)

1 metre genişlikteki yerde ancak bu kadar oluyor. Kabloları düzenleyebileceğim bir alan yok, monitör standı konulabilecek bir boşluk yok.

Ben zor sığıyorum boşluğa maalesef.