Teşekkür ederim hocam. Sizin sistemi de görmek isterim atarsanız çok mutlu olurumEros Flame'ler gerçekten çok güzel ya katılıyorum
![]()
Senin setup daha iyi duruyor benimkine göre.
Teşekkür ederim hocam. Sizin sistemi de görmek isterim atarsanız çok mutlu olurumEros Flame'ler gerçekten çok güzel ya katılıyorum
![]()
Kablo karmaşası ortadan kalksa yine de güzel olur hocam. Bide monitör standı kullanabilirsiniz. Güzel sonuçlar çıkar yani
Teşekkür ederim hocamGüzel olmuş, odayı kırmızı ışıklarla daha güzel hale getirebilirsin örnek olarak.
Teşekkür ederim hocamBunu bulamayanlar var. Bence güzel. İyice para vermeye değmez. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kablo karmaşası ortadan kalksa yine de güzel olur hocam. Bir de monitör standı kullanabilirsiniz. Güzel sonuçlar çıkar yani![]()
Çok çok güzel bir parfüm hocam
1 metre genişlikteki yerde ancak bu kadar oluyor. Kabloları düzenleyebileceğim bir alan yok, monitör standı konulabilecek bir boşluk yok.
Ben zor sığıyorum boşluğa maalesef.
Hocam gayet güzel ama masaya dekor yapacağım diyorsanız masa küçük kalmış. Ama bu şekilde devam edecekseniz hiç gerek yok.Yakında yeni masa, yeni kasa, monitör kolu, kablo düzenlemesi, yeni ışıklandırma vs. her şeyi yapacağım. Şu anlık böyle. Şu anda nasıl sizce? Yeni mobilyalar, eşyalar geldiğinde tekrar paylaşacağım.
Eki Görüntüle 178611
Dekor yapacağım için ve derslerim için daha büyük bir masaya geçeceğim.Hocam gayet güzel ama masaya dekor yapacağım diyorsanız masa küçük kalmış. Ama bu şekilde devam edecekseniz hiç gerek yok.